A szülés óta igen fájdalmas az ovulációm. Ez normális?
Figyelt kérdés
3 napig szinte fetrengek. Lehet ez valami betegség? Megnéztem a naptárban, akkor lehet a peteérésem.2010. dec. 27. 18:24
1/5 anonim válasza:
Nekem is eléggé megváltozott a mensim a szülés óta, nekem elvileg tegnap volt peteérésem, és reggel majdnem elejtettem a gyereket annyira rosszul lettem, hányinger, szédülés, gyengeség. Két hónappal ezelőtt is hasonló volt, már azt hittem terhes vagyok, de nem. Holnap megyek nődokihoz, majd ezt is megkérdezem.
2/5 anonim válasza:
Nekem nem fájdalmas, de azért érzem. Érdekes feszülést érzek olyankor.
3/5 anonim válasza:
En is erzem. De ez a legkevesebb.
Sajnos nekem a mensim is brutalis lett. Minden paratlan honapban majd meghalok, annyira gorcsolok, nagyon eros a verzes es sokaig is tart. A paros honapokban olyan, mint regen.
Van ilyen sajnos.
4/5 anonim válasza:
Biztosan átrendezi.Én előtte fetrengtem minden ovulációkor voltam többször is dokinál vele, soha semmit nem találtak de komolyan volt olyan,hogy 4 kézláb közlekedtem hányingerem volt stb. 2-3 napig és nekem szülés után szűnt ez meg.Szülés előtt alig volt mensim most meg Niagara viszont nem görcsölök egyáltalán.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát, majd én is elmegyek dokihoz, de majd csak januárban rendel. Most legalább tudom, hogy mikor kell vigyázni :(
2010. dec. 27. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!