Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi napot vesz igénybe a...

Mennyi napot vesz igénybe a petefészek ciszta kivétele? 1nap? 2nap? Hogyan zajlik?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha reggel elmész a műtétre,akkor délután vagy estefelé már mehetsz is haza:)

Ez rutinműtétnek számit.

2011. jún. 15. 20:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem kell tágítani vagy ilyesmi?
2011. jún. 15. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Ennyire részletesen nem tudok irni róla,anyukámnak volt cisztája nem egyszer,meg ismerőseimnek is!Altatni fognak,aztán mire felébredsz,már nincs ciszta:)
2011. jún. 15. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
3 féle lehetőség van. Ha nem nagy a ciszta, akkor egyik reggel bemész és ultrahang mellett beszúrnak egy tűt a hasadba és ezen keresztül leszívják, utána hazamész. Ha nagy a ciszta, akkor 2-3 napra mész be. Első nap laparoszkópiát v laparotómiát csinálnak, utána lábadozol. A laparoszkópia az az, amikor altatásban a hasadba gázt töltenek, majd a műszereknek egy vezető csövecskét szúrnak a hasad 3 pontjába. Az egyiken keresztül egy kis kamerát vezetnek le, a többin a műszereket, amikkel kipukkasztják a cisztát és eltávolítják a benne lévő váladékot. Laparotómia meg, amikor a megvágják a hasad és azon keresztül pukkasztanak és szívják le a váladékot.
2011. jún. 15. 21:08
 5/10 A kérdező kommentje:
uhhh!elég rémísztő!:-S hát 38mm nem tudom hogy ez nagynak számít e?
2011. jún. 15. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne rémülj meg, csak hangzásra ennyire rossz. Nővéremnek laparoszkópiája volt, meg egyszer ment volna felszúrásra, de kipukkadt neki előző nap. A barátnőmnek laparoszkópiát kezdtek, le, de végül fel kellett vágni. Egyiküknek sincs kutya baja. A nővéremé kisebb almányi volt.
2011. jún. 15. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
"kezdtek el, de"
2011. jún. 15. 21:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy nem nagy valami ,de egy pánikbetegnek az!:-S
2011. jún. 15. 21:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is az vagyok...1.és 2.válaszoló vagyok!

Hát,én átérzem,hogy félsz

2011. jún. 15. 21:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Ez jól esik!Tényleg!:)
2011. jún. 16. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!