Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha valakinek megcsoknitják a...

Ha valakinek megcsoknitják a nemi szervét, tehát eltávolitjáka csikloját, akkor az többé nem képes orgazmusra?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert olvastam valahol, és szörnyű, ha belegondolok, egy egsézséges nőnek létfontosságu a csikloja szerinte a szexuális életben!!!!!!!!!
2011. jún. 11. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem attól még G-pontos orgazmusra képes.
2011. jún. 11. 15:16
 2/5 A kérdező kommentje:
De akkor is ez szörnyű nekem més soha sem volt hüvelyi orgazmusom, hanem amugy, te jo ég, én megőrülnék nélküle!!!
2011. jún. 11. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Azokban a kultúrákban ez még enyhe csonkításnak számít, olvass utána wikipédián.
2011. jún. 11. 15:21
 4/5 anonim ***** válasza:
67%

első, te nagyon olvass utána a dolgoknak...

ez a csonkítás arra való egyes országokban, hogy a nőnek fájdalmas legyen a szex, nem hogy orgazmusa nem lesz, de kínkeserves fájdalom a számára a szex

2011. jún. 11. 16:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is igazad van utolso, szörnyű lehet, miért kell ilyet tenni?????? borzaszto, mi lenne, ha tudták volna az orgazmus élményét és azután csonkitják meg őket??? beleőrültek volna még szerintem igy sem könnyű!!
2011. jún. 11. 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!