Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ártalmas lekötni a mellet? És...

Ártalmas lekötni a mellet? És mivel köthetném le, ami nem látszik meg egy szükebb polo alatt sem?

Figyelt kérdés
Eddig úgy csináltam hogy egy ruhaanyaggal lekötöttem, hátul összekötöttem, de a kötés meglátszik egy szűkebb polo alatt, valami jobb módszer kellene, van valami ötlet? És ártalmas ez?
2009. márc. 20. 23:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%
haho kerdezo,miert akarod lekotni oket????mi a baj?Fiu akarsz lenni?szerintem muttetsd le,vagy veszel egy segglelapito bugyit es varrj belole melltartot...de aruld mar el mi a baj veluk????21/L
2009. dec. 11. 17:47
 12/26 anonim ***** válasza:
37%
szerintem egy melltartót vegyél fel
2009. dec. 11. 18:00
 13/26 anonim ***** válasza:
15%
egyébként mivel akarod lekötni spárgával ?????????????????????????????????????????????????????????????????
2009. dec. 11. 18:01
 14/26 anonim ***** válasza:
30%
én szivesen megnézném a melleidet , ha gondolod tegyél fel egy képet magadról ide az oldalra !!!
2009. dec. 11. 18:02
 15/26 anonim ***** válasza:

A vietnami katonanőknek le kellett kötniük a zubbony alatt, és utána Magyarországra küldték őket regenerálódni. A háború után. S nem volt mellük. Nem fejlődött rendesen.Az orvosunk mesélte, mert hozzá jártak.

Hordj sportmelltartót, és légy büszke rájuk! Növesztgesd, mert majd kell, ha a gyermekeidet fogod táplálni! A kicsi mell is szép.

Sportmelltartót akár a turiban is találsz, pár forintért. Vagy a Sparban is. akár.Sportboltban meg válogathatsz köztük. Serdülő méretben is létezik. Leszorítani ártalmas.Többféle bajt csinálhat, súlyosat is. Az is baj, ha nem engeded kifejlődni.Ezek a melltartók úgy készülnek, hogy a legideálisabb legyen egészségileg is.

[link]

MI bajod a melleiddel? Örülj nekik!

2009. dec. 11. 20:12
 16/26 anonim ***** válasza:

03-21 00:06

helyt adok!

2009. dec. 11. 20:13
 17/26 anonim ***** válasza:

Hamar meg lehet szokni a melleket. Ha hagyod lógni, meg a bimbókat kivillanni, annál hamarabb megszokod.

Valaki molesztál téged? Szólj! Feljelentjük!

A melleid ártatlanok!

2009. dec. 11. 20:16
 18/26 A kérdező kommentje:
A kérdés első része már nem fontos, nem érdekel ha bajom lesz tőle. Fiúnak szeretnék látszani. Ennyi. De kíváncsi itt mindenki:) Azért még ötleteket várok mivel kössem le. Sportmelltartó nem szorítja le.
2009. dec. 11. 20:28
 19/26 anonim válasza:

Miért szeretnél fiúnak kinézni?

Örülj neki, hogy Isten nőnek teremtett.

De hogyha tényleg ezt szeretnéd akkor próbáld meg hogy kitömöd a hasadat és akkor nem lesz feltünő a melled :p

De itt nem hiába mondja mindenki, hogy ne csináld. Hallgass ránk. Az épp elméjűekre.

2009. dec. 11. 20:58
 20/26 anonim ***** válasza:
Akkor le kel operáltatni. Gondolom, nem mellrákos fiú szeretnél lenni!
2009. dec. 11. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!