Tényleg egészségtelen tisztasági betétet használni? Ugy hallottam ártalmas mert baktériumokat szállit a végbéltöl a hüvelyig. Ez igaz?
Ha rendszeres időközönként cseréled,nem egészségtelen.
Használd nyugodtan!
Rendszeres tisztálkodás mellett nem biztonságtalan, nyugodtan használd!
Ha megnyugtat a dolog vegyél egycsomag nedves törlőkendőt a bébiknek való olcsóbb mit a felnőtt nedves toalettkendő..ésminden wc-zés után azzal is töröld át előlről hátrafelé haladva, aztán a simapapírral.
Ha leborotválod a szőrt az lehet néha irritáló, de biztosan higiénikusabb és tisztábban tartható-véleményem szerint.
A szőrzet elvégre a felfázástól védtemeg bugyit nem hordó őskori őseinket.
Szerintem a tisztasági betét kimondottan higiénikus, és kellemes viselet (főleg az újabb ultra vékony változatok).
Igyekezni kell úgy intézni a dolgokat (és ezt orvosi tanácsok közt is olvastam), hogy wc használat után az alapvető higiánia mellett is az ember tusoljon, vagy legalább alulról spriccelje le magát. De ha erre nincs lehetőség, rendes papír használata után jó ötlet a törlőkendő, - csak érdemes kevés papírra rátenni.
Nekem nőgyógyász még azt mondta, hogy vigyázzni kell, ne "pálljon be" az ember, azaz kerülni kell a szoros, túl vastag nadrágokat, illetve ha lehet, az izzadást. (Edzés után zuhanyozni kell.)
Ő nem javasolta a tisztasági betétet - de ez a "baktériumátvitel" nagyon túl van turbózva szerintem. Tiszta emberrel ilyesmi nem történik szerintem.
Állítólag a tanga nem jó ebből a szempontból.
De szerintem ha az ember tiszta, wc használat után tusol, akkor az sem lehet gáz. (Bár én nem használok tangát, idegesít)
Sztem az,h baktériumokat szállítana, az hülyeség. Ezzel az erővel az is, h bugyit hordasz, nem?
Gondoljatok bele...
Sztem nem egészségtelen, és tök jó találmány, én használok majdnem minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!