Ártalmas lekötni a mellet? És mivel köthetném le, ami nem látszik meg egy szükebb polo alatt sem?
Figyelt kérdés
Eddig úgy csináltam hogy egy ruhaanyaggal lekötöttem, hátul összekötöttem, de a kötés meglátszik egy szűkebb polo alatt, valami jobb módszer kellene, van valami ötlet? És ártalmas ez?2009. márc. 20. 23:10
2/26 anonim válasza:
Ja. Én is ezt akartam kérdezni, hogy miért kell lekötni? Légy büszke rájuk. Én szeretem a feszülősebb felsőket és örülök annak, hogy nagy mellem van. Eszembe nem jutna lekötni.
Ha meg sportoláskor zavar, sportmelltartót hordj.
3/26 A kérdező kommentje:
Nem sport miatt, csak jobban szeretem lekötve, egyszerűen zavarnak. Egyébként kis melleim vannak, szóval nem nehéz "eltüntetni" őket, csak meglátszik a kötés, ez kabát alatt nem gond, csak tavasszal meg nyáron majd mit csináljak?
2009. márc. 20. 23:20
4/26 anonim válasza:
Szerintem nem tesz jót, ha lekötöd.De megkérdezhetem miért zavar?Csak kíváncsiságból.:)
5/26 anonim válasza:
Lekotni a melleidet????? Persze hogy artalmas, ur Isten ilyet meg nem hallottam. Ne csinalj ilyen butasagot. Ha nincs is szinte mit lekotnod, akkor mit akarsz? Rakos akarsz lenni? Felejtsd el ezt az orult butasagot. Remelem olvassa egy orvos is a buta kerdesedet, aztan eszhez terit, elmagyarazza hogy mennyire rosszat teszel. Azonnal felejtsd ezt el!!!!!
6/26 anonim válasza:
a férfitársadalom nevében tiltakozni szeretnék a mellek lekötése ellen.
7/26 anonim válasza:
Miért nem hordasz melltartót? Még ha nem is szereted, hogy ott vannak a melleid, akkor is használhatsz sportmelltartót, ami lelapít,mégis tart.
8/26 anonim válasza:
ez nem bántás de szentem azért akarja mert az egyik nagyobb a másiknál ak ha meg igy van ak az egyiket tömd ki xD :P nem sértés
9/26 anonim válasza:
am meg mért zavar a melled ha amugy is kicsi :@ szentem inkabb hagy nőni
10/26 anonim válasza:
Jajj istenem... próbáltam elkerülni hogy beírjak, de ilyennél nem tudom megállni.
Na szóval csak annyit hogy: nagy az isten állatkertje.
A kérdezőnek pedig: nincs betegséged és akarsz magadnak egyet csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!