Tényleg ennyire ciki, hogy szűz vagyok? El vagyok keseredve
Szoktam segíteni egy lovardában. Az egyik nap a lovarda tulajdonosával (egy középkorú hapi) kettensben maradtunk, én tettem dolgomat és egyszer csak rákérdezett, hogy van-e barátom. Mondtam, hogy nincs. Kérdezte, hogy volt-e már. Mondtam, hogy nem. Erre megrökönyödve kérdezte, hogy "akkor még szűz vagy???". Nem válaszoltam neki, mert már így is sok volt, hogy kérdezősködik. Aztán újra rákérdezett, akkor modntam, hogy igen. (nem is tudom miért mondtam, nem gondoltam, hogy ellenem fordítaná).
Aztán jött az egyik ismerőse és neki is elmondta, miközben én a lovakat pucoltam. Amikor odamentem hozzájuk, furán néztek rám és röhögtek.
Nagyon kiakadtam, félre vonultam és sírtam, mert már nem bírtam, nem is gondoltam, hogy ez ekkora baj lenne és ciki.
Később jöttek a szüleim értem, én akkor már nem szóltam hozzá, aztán elkezdett dicsérni a szüleimnek, hogy milyen ügyes vagyok meg szorgalmas...
Azóta is van, hogy néha felhozza a témát: "na lefektettek már?"
Mit gondoltok?
Ja és nem kapok pénzt a segítésért cserébe, csak a lovak miatt járok le.
Nehogy már egy ilyen bunkó mondja meg neked, hogy mi a ciki, meg mi nem!
Az én lányom nem volt későn érő, sőt, de 20 évesen nem feküdt le még senkivel. Azt mondja, megvárja az igazit.
Egyetemista fiút is ismerek hasonló gondolkodással.
Szóval nem vagy egyedül, csak ti nem hirdetitek fennhangon, hogy "nem adom oda akárkinek magamat". Akit illet, az majd megtudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!