Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg ennyire ciki, hogy...

Tényleg ennyire ciki, hogy szűz vagyok? El vagyok keseredve

Figyelt kérdés

Szoktam segíteni egy lovardában. Az egyik nap a lovarda tulajdonosával (egy középkorú hapi) kettensben maradtunk, én tettem dolgomat és egyszer csak rákérdezett, hogy van-e barátom. Mondtam, hogy nincs. Kérdezte, hogy volt-e már. Mondtam, hogy nem. Erre megrökönyödve kérdezte, hogy "akkor még szűz vagy???". Nem válaszoltam neki, mert már így is sok volt, hogy kérdezősködik. Aztán újra rákérdezett, akkor modntam, hogy igen. (nem is tudom miért mondtam, nem gondoltam, hogy ellenem fordítaná).

Aztán jött az egyik ismerőse és neki is elmondta, miközben én a lovakat pucoltam. Amikor odamentem hozzájuk, furán néztek rám és röhögtek.

Nagyon kiakadtam, félre vonultam és sírtam, mert már nem bírtam, nem is gondoltam, hogy ez ekkora baj lenne és ciki.

Később jöttek a szüleim értem, én akkor már nem szóltam hozzá, aztán elkezdett dicsérni a szüleimnek, hogy milyen ügyes vagyok meg szorgalmas...

Azóta is van, hogy néha felhozza a témát: "na lefektettek már?"

Mit gondoltok?

Ja és nem kapok pénzt a segítésért cserébe, csak a lovak miatt járok le.

2011. jún. 10. 15:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nehogy rosszul erezd magad az ilyen bunkok miatt! Az eg vilagon semmi ciki nincs ebben, hidd el. Sajat pelda: 27 evesen vesztettem el, azzal az emberrel akivel most van egy 15 hos kislanyunk, es soha nem bantam meg hogy vartam Ra!
2011. jún. 10. 23:48
 22/23 anonim ***** válasza:
Biztos lesz barátod,de meg kell találnod az a helyet,ahol szintén több fiatal fordul meg,lehet ismerkedni és ami szimpatikus hely neked is.A disco-ba amúgy sem lehet nagyon ismerkedni.Barátnőkkel kellene eljárnod vannak kávézok is csak fiataloknak,rendezvények stb.De az hogy csak 16 évesen jött meg nem sok köze van hogy nem érdekeltek a srácok,nekem 11 évesen jött meg,de már óvodás koromba érdeklődést mutattam feléjük,na nem kell rosszra gondolni,.Ez nem az ivarérettségtől függ.Egy biztos muszály el kell járnod olyan helyekre ahol lehet ismerkedni,ahol vannak veled egykorúak.
2011. jún. 11. 20:29
 23/23 anonim ***** válasza:

Nehogy már egy ilyen bunkó mondja meg neked, hogy mi a ciki, meg mi nem!

Az én lányom nem volt későn érő, sőt, de 20 évesen nem feküdt le még senkivel. Azt mondja, megvárja az igazit.

Egyetemista fiút is ismerek hasonló gondolkodással.

Szóval nem vagy egyedül, csak ti nem hirdetitek fennhangon, hogy "nem adom oda akárkinek magamat". Akit illet, az majd megtudja.

2011. jún. 11. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!