Tényleg ennyire ciki, hogy szűz vagyok? El vagyok keseredve
Szoktam segíteni egy lovardában. Az egyik nap a lovarda tulajdonosával (egy középkorú hapi) kettensben maradtunk, én tettem dolgomat és egyszer csak rákérdezett, hogy van-e barátom. Mondtam, hogy nincs. Kérdezte, hogy volt-e már. Mondtam, hogy nem. Erre megrökönyödve kérdezte, hogy "akkor még szűz vagy???". Nem válaszoltam neki, mert már így is sok volt, hogy kérdezősködik. Aztán újra rákérdezett, akkor modntam, hogy igen. (nem is tudom miért mondtam, nem gondoltam, hogy ellenem fordítaná).
Aztán jött az egyik ismerőse és neki is elmondta, miközben én a lovakat pucoltam. Amikor odamentem hozzájuk, furán néztek rám és röhögtek.
Nagyon kiakadtam, félre vonultam és sírtam, mert már nem bírtam, nem is gondoltam, hogy ez ekkora baj lenne és ciki.
Később jöttek a szüleim értem, én akkor már nem szóltam hozzá, aztán elkezdett dicsérni a szüleimnek, hogy milyen ügyes vagyok meg szorgalmas...
Azóta is van, hogy néha felhozza a témát: "na lefektettek már?"
Mit gondoltok?
Ja és nem kapok pénzt a segítésért cserébe, csak a lovak miatt járok le.
dehogy ciki:) az a hapsi...nemistudom minek nevezzem...ahhoz képes, hogy középkorú, nem úgy viselkedik, hülye bunkó...
ez csak őt minősíti...te sose szégyelld azt, hogy nem volt még barátod, nem attól lesz vki értékesebb, hogy már nem tudom hány pasija volt...
persze én ilyenkor azt mondom, hogy jelenleg nincs barátom, és ha kérdezik volt-e már, azt mondom volt...úgyse tud utánajárni...jó tudom, hogy nem igazat mond az ember ezzel, de néha muszáj ennyit füllenteni...
hidd el, hogy lesz majd vki, aki azért, mert te ilyen rendes, aranyos lány vagy, értékelni fog...és én is azt mondom, hogy légy büszke erre, mert manapság ritka az ilyen:)
fel a fejjel:)
remélem segítettem:)
Szerintem inkább az a ciki, hogy a mai lányok úgy szexelnek, hogy még ott van a tojáshéj a seggükön. Nem kell mindenkinek r*b*ncnak lennie.
Inkább légy rá büszke.
ja ez egy buknk.ó,tini szinten lévő,ezt értelmileg értem pasi,nem foglalkozz vele,ha ilyet kérdezne,mond hogy magánügy,semmi köze hozzá.Mindenki ribi se lehet.Védd meg magad és ne vegyél tudomást róla.
De ha máskor idegen megkérdezné van barátod,akkor mond meg hogy jelenleg nincs barátom és ha mélyebben kérdezősködne mond hogy erről nem szeretnél beszélni,ez magánügy,tabu ezt a témát csak pár barátnőddel beszéled meg.Mond legközelebb azt hogy a magánéletedről senkivel sem szoktál beszélni.Máskor vigyázz jobban,mert az emberek olyanok hogy szeretnek folyton a másikkal foglalkozni,belekötni,kinevetni,kigúnyolni sajnos.
Köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól esnek ezek után.
Nem egyszer előfordult, hogy több lányt taperászott, de ők ezt szerették. Nálam is bepróbálkozott, de nem hagytam magam. Amióta ennek hangot is adtam, ilyen szinten már békén hagy.
Azért nem volt még barátom, mert későn érő voltam (majdnem 16 évesen jött meg először). Így a fiúk is később kezdtek el érdekelni, de mivel nincs ilyen tapasztalatom, nem is tudok mit kezdeni vele, ha valaki közeledne felém. Így csak rosszabb lesz, mert egyre telnek az évek... A discot sem szeretem, se az alkoholt se a cigit. :(
Attól félek soha nem lesz barátom :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!