Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj még mindig a hüvelyem?

Miért fáj még mindig a hüvelyem?

Figyelt kérdés

1 éve egy gyógyfürdőben elkaptam a hüvelygombát, akkor Canesten Kombival kikezeltem magam, és fehérfolyás, pirosság, viszketés el is múlt szépen. Azonban minden szeretkezés után fájt a hüvelybemenetem. Elmentem nőgyógyászhoz, aki tenyésztést végzett, és az eredeményem teljesen negatív lett. Azt mondta teljesen egészséges vagyok. Ettől függetlenül mondtam neki, hogy mégis fáj a szeretkezés. Erre felírt nekem sikosítót, hogy biztos ez lehet a gond. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy a nedvesedéssel semmi problémám, amióta fertőzésem volt, azóta van ez a panasz. Láttam, hogy nem annyira érdekli, tehát a dolog ennyiben maradt.

Volt olyan időszak, amikor nem annyira fájt, de a mai napig érzek szex után fájdalmat. Csak az csillapítja, ha jó meleg vízzel megmosom magam. De nagyon elegem van már, mert nem tudom felhőtlenül élvezni a szexet.

El fogok menni egy másik nőgyógyászhoz, de szeretném a tudni, hogy más is tapasztalt-e ilyet, és mi lehet ez.

Köszi szépen!

2009. márc. 20. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Én arra tippelek, hogy a gombás fertőzés következtében a mai napig érzékeny maradt a hüvelyhámod, hiszen a gomba meggyötörte a szövetet is. jól teszed, hogy elmész egy másik dokihoz is. bírom én is az ilyet, hogyha egy orvos nem tudja vmire a választ, elkezd hülyeségeket handabandázni. remélem a köv. dokival szerencsésebben jársz.

üdv, jobbulást

2009. márc. 20. 10:28
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod, már arra is gondoltam, hogy a hüvelyem kémhatásával lehet gond. Remélem nem írok hülyeséget, de olyat hallottam, hogy a hüvely pH értéke eltolódhat.
2009. márc. 20. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez a problémám, és nekem is azt mondta a dokim, hogy nincs semmi bajom. Azóta már többször voltam nődokinál, és egyik sem mondott semmit sem. Kíváncsi vagyok, neked mit mondd egy másik orvos. Majd írd le, hogy mi lett a vége!
2009. márc. 20. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem gyakran van ilyen gombásodáshoz hasonló tünetem, amit kezelek és elmúlik, de szeretkezés után én is mindig érzem azt az égető érzést, nagyon kellemetlen és nekem is az segít,ha megmosakszom...

Nekem sem mondtak semmit, tehát engem is érdekelne a megoldás.

De ez hihhettlen, nem? Nem is foglalkoznak igazán velünk ezek az orvosok???

Hát sajnos nem nagyon...

2009. márc. 20. 11:55
 5/7 anonim válasza:
az én helyzetem annyiból rosszabb ha már ha az ujja bent van az is fáj :( lehetetlen a sex is :( és az orvosok semmit sem segítenek... kedden megyek egy másikhoz.. remélem mostmár jutok vmire.
2009. márc. 20. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, ez tényleg nagyon sajnálatos!

Remélem meggyógyulsz!!!

2009. márc. 20. 22:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem gondoltam volna, hogy másoknak is van ilyen gondja, és sajnos nem tudnak vele semmit sem kezdeni. Csalódás számomra, hogy egy orvos arra tette fel az életét, hogy segíti az embereket, erre meg....
2009. márc. 21. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!