Most mit csináljak? Pont ma kellett megjönni!
Jaj, ne már! Én is egy csomó helyre megyek úgy, h megvan, és még egyszer sem haltam bele, de mindegy. Kirándulások, ilyesmi.
Egész életedben otthon gubbasztasz majd élmények helyett, csak mert mensizel?
Na, mindegy, te tudod. :(
Utsó! Neked volt már menstruációs görcsöd? Nem picike húzódás, hanem görcs? Ne tegyünk úgy, mintha semmi nem történne a menstruáció alatt. Folyadékot kell inni, pisilni kell, cserélni és tisztálkodni kell, a tűző nap az amúgy is ilyenkor alacsony vérnyomást még lejjebb viszi, az egész napos séta nem az első napra való program.
Van, akinek komoly fájdalma van, nem csak a szokásos feszülő érzés, hanem erős görcs. Az szerencsés, ha neked ilyen nincsen, de attól még másoknak lehet.
Kérdező, sajnos pech, hogy ma jött meg, de szerintem is jól tetted, hogy nem mentél erre a hosszú túrára. Az utsó 2 napban persze más lett volna a helyzet. Lesz még ilyen alkalom, ne keseredj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!