Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most mit csináljak? Pont ma...

Most mit csináljak? Pont ma kellett megjönni!

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy ma kirándulást szervez a gimnázium ahova megyek, nem kéne kihagynom (mondjuk nem lenne rossz), de a lényeg hogy megjött a menzeszem, ami van amikor nem fáj , de sokszor irgalmatlanul és hányinegerem van, stb. Nem tudom mit csináljak, mert a túrán se visszafordulni, se WC-re menni nem tudok.
2011. jún. 4. 06:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Maradj.
2011. jún. 4. 06:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél be gyógyszert, pl. algoflex m, és úgy menj el. Vigyél magaddal, és ha letelt a hatóideje, akkor vegyél be még egyet. Így tuti nem leszel rosszul. Cataflamot semmiképp ne vegyél be, mert az kiüt.

Vigyél magaddal sok vizet és kézfertőtlenítőt, valamint egy légmentesen záródó tartót, így bárhol tudsz betétet vagy tampont cserélni. A használtat ne dobd el, hanem tedd bele egy zacskóba és úgy a tartóba.

Ha akarsz menni, akkor így simán megoldható a dolog.

2011. jún. 4. 06:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez pech! A reklámokban oly könnyedén táncolnak, repkednek a kisasszonyok a nehéz napokon, pedig mennyi problémát okoz.

Azért egy osztálynyi fiatalnak csak mennie kell dolgát végezni valahol, másnak is lesz ilyen problémája.

Lehet, hogy bánni fogod, hogy kihagytad. Ha jó a társaság, elterelődik a figyelmed. Gyógyszert csomagolj, s ahogy a fenti értelmesen leírta....Szép az idő. Kullancsriasztót is vigyél! Aztán este gyere vissza, mondd el, hogy érezted magad!?

2011. jún. 4. 06:39
 4/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

Másodiknak: nagyon jó amit leítál alkalmazni is fogom majd ha máskor ilyen lesz.

Szerintem most akkor is kihagyom mert múltkor se ment el senki WC-re és egész nap mentünk a tűző napon.

2011. jún. 4. 06:41
 5/13 A kérdező kommentje:

3.:köszi hogy így érdeklődsz:)

és teljesen igazad is van a társaság miatt..remélem nem maradok ki nagyon sok mindenből. Múlkor se jöttek páran

2011. jún. 4. 06:44
 6/13 anonim ***** válasza:
6:39-es vagyok: Kár, de megértelek. Lehet, hogy én sem mentem volna.Vannak, akiknek porzik a veséje, annyira bírják egész nap. Jelzem, ha megyek valahova, előtte már nem eszek, nem iszok egy napig.De vannak, akik nem csinálnak "kisdolgokból" nagy ügyet.:)
2011. jún. 4. 07:42
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet, egy élmény, de jól teszed, ha kihagyod. Elég kényelmetlen ide-oda járkálni a tűző napon úgy, hogy közben megvan. Még ha meg is oldod, akkor is ott lesz benned, hogy úristen, ki kéne cserélni, meg mikor állunk már meg pihenni. Maradj otthon, pihenj. jobb.

Hugomnak egyszer pont akkor jött meg, amikor mentek a néptánc-csoporttal Budapestre. le akarta mondani, de nem tehette, mert már begyakorolták, pár óra alatt nem tudtak változtatni rajta. Ráadásul akkora rohanás volt,. hogy gyógyszert sem tudott bevenni, csak a fellépés előtt. És hát a mozgás nem tesz jót, hamarabb görcsöl. Mindenkinek élmény volt, csak neki volt kínszenvedés. Este úgy kellett kimenni elé, mert nem bírt volna hazajönni gyalog, annyira rosszul volt. Szerencsére itthon jobban lett, de azt mondta ilyet soha többé

2011. jún. 4. 07:56
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
utolsó, a mozgás pont görcsoldó jellegű, pont ezért ajánlják menzeszkor
2011. jún. 4. 08:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is mindenképp maradtam volna. Ha hosszú a túra, akkor órákig nem lehet tampont cserélni. Mi amikor megálltunk, a lányok az erdőbe mentek pisilni, csoportostul. Hát úgy azért érdekes lenne kicserélni, h melletted ott guggolnak. Meg tiszta ideg lennél, nehogy átázz, stb.. Jobb ez így. :)
2011. jún. 4. 09:20
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát igen...sokszor rosszkor rossz időben jelentkezik a Mikulás :)

Személy szerint,ha nekem megvolt,akkor is mentem ide-oda.

Én ugye tampont használok,eleve ez egy kicsit könnyebb,mint a betét,legalábbis nekem,én ehhez vagyok hozzászokva.

Szoktam magammal mindig vinni nedves törlőkendőt,papírzsepit meg egyebeket.

Viszont én elég görcsölős vagyok,tehát fájdalom csillapítót azt szoktam bevenni....Ha nagyon nagyon görcsölök,akkor szokott az lenni,hogy kihagyok dolgokat,de táncolni elszoktam menni,mert az néha segít.

2011. jún. 4. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!