Hát igazából ezt szépen nem tudom megfogalmazni!?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért de büdös a bugyim nagyon durván pedig napi 1x2x fürdök és nem értem miért van ez? naponta 1x2x cserélem a bugyim és iszonyat büdös és még nedves is:( Voltam nemrég nőgyógyásznál nem volt semmi probléma
mellesleg szűz vagyok és a menstruációm már beállt 19/L
Ezek a tünetek kb 1-2hete jelentkeztek
2011. jún. 1. 18:39
1/10 anonim válasza:
Nem lehet az, hogy csak beizzad?
2/10 A kérdező kommentje:
ennyire .o.O?
2011. jún. 1. 19:06
3/10 anonim válasza:
Az urológiára menj el, valószínűleg valami apró vizelettartási probléma. vagy keress rá ehhez való intim tornákra. Valami gyengébb ott, és csöpöghet.
4/10 anonim válasza:
Előző vagyok...
Lényeges még, merről, merre törlöd pisilés után, mert hátulról, ha előrehozod az ott székelő bacikat, az is okozhat ilyen problémát. Előlről hátra töröld, és székelés után egy darabig használj popsitörlőt. Próbáld ki ezeket, szerintem segíteni fog.
5/10 anonim válasza:
Amugy addig amig meg nem oldodik a probléma tegyél be tisztasági betétet én minden nap használok, akár van folyásom akár nem. Szerintem a Carfee a legjobb. 13/L
6/10 anonim válasza:
azóta voltál nőgyógyásznál, mióta ez a probléma jelentkezett, vagy régebben? mert valami fertőzésed lehet szerintem.
7/10 A kérdező kommentje:
Igaza lehet azt hiszem a másodiknak vagy a harmadiknak h nem úgy törlöm a puncim xD szóval majd akkor kipróbálom
Nőgyógyásznál kb 1hónapja járhattam
2011. jún. 1. 23:00
8/10 anonim válasza:
Ne a puncid felé töröld a feneked!
9/10 anonim válasza:
Én is észleltem magamon ezeket a tüneteket, nekem az segített, hogy megborotváltam. (Az enyém tényleg beizzadt rendesen, pedig eddig ilyent nem tapasztaltam)
10/10 A kérdező kommentje:
köszy:)
2011. jún. 2. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!