Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Önéletrajzom mellé hogyan...

Önéletrajzom mellé hogyan kell szépen megfogalmazni, hogy gyesen vagyok, ami nemsokára lejár és nagyon kéne a munka?

Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 18:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem elegánsan hallgass róla, mert ha leírod, a munkaadó ezt olvassa ki belőle: régóta nem dolgoztam, van egy pici babám aki bármikor lebetegedhet, olcsón is vállalok szar munkát. Ha rákérdeznek egy interjún az más, akkor nem tagadnám le, de ott már megkaptad az esélyt, hogy a személyiséged elbűvölje a munkaadót (nem szexuálisan értem.) Egyébként van olyan munkaközvetítő cég, egy alapítvány azt hiszem, aki kifejezetten ilyen anyáknak segít munkát találni, képzéseket tartanak stb. Sajnos a nevére nem emlékszem, keresgélj a google-n.
2010. jan. 15. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!