Használjak 14 évesen tampont?
Szóval megelégeltem azt h mikor megjön mindíg csupa olyan vok betétet használok reggel felkelek és fürdenem kell aztán meg irány a suli...:S
Anyumat megkérdeztem h használjak -e tampont és ő azt mondta h az kellemetlen érzés ha ott van, de én mégis úgy gondolom hogy így megkönyebbítenném azokat a napokat...
Használjak szerintetek?
Köszi..:)
Használj nyugodtan és 12 éves korom óta soha nem használtam mást, nappal is, éjjel is.
3-8 óránként kell cserélned. Ha tele van, akkor egészen könnyen kijön. Ha meghúzod és érzed, hogy nehezen mozdul, akkor még hagyhatod. Egy idő után érezni fogod, hogy mikor kell cserélned. Ha odafigyelsz, akkor nem fog átázni.
8h-nál tovább nem ajánlott benthagyni.
Ezért is ajánlott éjjel a betét mer van, hogy az ember többet alszik, na meg kell néha a szellőzés.
1-2 napon belül ki fogja tapasztalni, hogy mennyi h alatt szívja teli magát. Ügyebár ez függ a vérzés erősségétől.
Ez idő alatt ajánlatos tisztasági betétet is hordania, nehogy kellemetlen helyzetben találja magát.
Üdvözlettel: Dr. Bóday László
Szülész-Nőgyógyász Szakorvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!