Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használjak 14 évesen tampont?

Használjak 14 évesen tampont?

Figyelt kérdés

Szóval megelégeltem azt h mikor megjön mindíg csupa olyan vok betétet használok reggel felkelek és fürdenem kell aztán meg irány a suli...:S

Anyumat megkérdeztem h használjak -e tampont és ő azt mondta h az kellemetlen érzés ha ott van, de én mégis úgy gondolom hogy így megkönyebbítenném azokat a napokat...

Használjak szerintetek?

Köszi..:)

2009. márc. 17. 18:20
1 2
 1/14 anonim válasza:
92%
hát szerintem nyugodtan használhatsz, egyáltalán nem kellemetlen érzés épp ellenkezőleg nem is érzed.
2009. márc. 17. 18:22
 2/14 A kérdező kommentje:
2009. márc. 17. 18:23
 3/14 anonim ***** válasza:
persze nyugottan, először még kell egy kis idő h megszokd, nekem is kellett, de sokkal praktikusabb mint a betét. én 13 évesen kezdtem használni, és már a harmadik után teljesen természetes volt.
2009. márc. 17. 18:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használj tampont,először próbáld a minivel.Bár szerintem mindegy.Egyáltalán nem kellemetlen érzés,épp ellenkezőleg nem is érzed hogy bent van.
2009. márc. 17. 18:33
 5/14 A kérdező kommentje:
2009. márc. 17. 18:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Igazuk van az ellőttem íróknak.Nyugodtan használhatsz tampont,de kezd inkább a minivel.Éjszakára viszont jobb a betét...(nekem a nőgyógyászom mondta)
2009. márc. 17. 18:40
 7/14 A kérdező kommentje:
Okés..köszi :)
2009. márc. 17. 18:41
 8/14 anonim ***** válasza:

szerintme is hasznalhatsz. arulnak ultra kicsit direkt kezdoknek, az OB rozsaszin ebben a kiakadasban.

elso par alkalommal furcsa lesz meg akkor is ha nem helyezed eleg fel (kb 1-2 ujperced legyen benn mikor felhelyezed a tampont, nekem legalabbis igy kenyelmes)

es egyaltalan nem is erzed h ottvan, en neha meg meg is feledkezek h kene mar cserelni. kiegeszitokent mindig hasznalj tisztasagi betetet, igy nem lehet baj.

ha meg nem fedezd fel 1 kicsit reszletesebben a testednek azt a reszet akkor itt az ideje mert maskepp nehez lesz eltalalni a szoget, stb hogy kenyelmesen fel tudd helyezni.

2009. márc. 17. 18:41
 9/14 A kérdező kommentje:

Hát szoktam néha..:)

Tom persze h hogy kell...

(És ha jól felteszem akk nem fog folyni vagy átütni vagy ilyesmi??)

2009. márc. 17. 18:50
 10/14 A kérdező kommentje:

Kb hány óránként kell cserélni???

Úgy mint a betétet..?

2009. márc. 17. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!