Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma a következő történt a...

Ma a következő történt a suliban: Óra közben az egyik lány kifutott a teremből, majd kb 15 perc után visszajött, és nem mondott semmit, csak a tanárnővel beszélt. Többen is úgy gondoljuk, hogy most jött meg neki. Szerintetek?

Figyelt kérdés

12 éves fiú vagyok, tehát 6.-as.

Mi a véleményetek?

2011. máj. 31. 15:21
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
hogy jobb dolgotok ne legyen
2011. máj. 31. 15:36
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
Ne érdekeljen hogy mikor jön meg neki..Ez az ő magánügye.
 13/21 anonim válasza:
68%

Igen amugy szerintem is teljessen természetes, hogy érdekli.

És amugy azt sem értem, hogy néhány lány miért szégyenli ha meg van neki...

Ez egy teljesen természetes dolog!

14/21 anonim ***** válasza:
89%

15:36

lehet, hogy természetes, de attól undorító az a sok vér, meg nem kellemes ugye az érzés, szóval nem szeretünk arról beszélni mikor van meg...

2011. máj. 31. 15:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább hasmenése volt... ha megjön, azt nem lehet így érezni, és szerintem nem is kell miatta rohangálni (nekem pl volt már hogy órán jött meg, és kibírtam szünetig. monduk volt bent tisztaági betét, meg az egy külön téma hogy a tanár g€ci és nem enged ki...)
2011. máj. 31. 15:42
 16/21 anonim válasza:
44%

Ferfi perverzitas, azert erdekli, mert kamasz. Illetve, mert az o koraban ez egy teljesen uj, vicces dolog amin lehet rohogni.

Amugy meg, honnan a fenebol kene ezt itt barkinek is tudnia? Lehet rajott a cifrafosas, azt gyogyszert kert.

2011. máj. 31. 15:56
 17/21 anonim válasza:
48%
De irigylem azokat, akiknek ez a legfőbb gondjuk. Amúgy pedig húzzál el innen, mert az oldal 18 éven felülieknek szól!
2011. máj. 31. 16:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy most jött meg neki.

És azért ha érzed, hogy valami átjárja a bugyid, akkor tese fütyörészve kisétálsz, hogy a többiek szépen megszemlélhessék a nadrágodat hátulról...

amúgfy ne hozzátok cikisebb helyzetbe ezzel, ne foglalkozzatok vele -.-

2011. máj. 31. 18:19
 19/21 anonim ***** válasza:
44%

És ha a mobilja csipogott???

Igaz nálunk már középsuli volt, hogy nagyon kell pisilni, upsz megjött, asszem hányni fogk, aztán a beszélgetés végeztével jött vissza a delikvens:D

Ha meg megjött neki... Az ő teljesen magánügye. Semmi közöd hozzá, hacsak...

Ő már érett nő.(biológiailag)

2011. máj. 31. 21:20
 20/21 A kérdező kommentje:

azért pár infó nektek...!

láttam egy csomó 18 éven aluli kölyök kérdését, úgyhogy nem kéne ezzel b@szogatni!

ez egy katolikus iskola, a mobilokat óra elején ki kell rakni a tanári asztalra kikapcsolt állapotban.

akire rájön a róka vagy a fosás, az általában már előtte is rosszul van.

2011. jún. 1. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!