Ma a következő történt a suliban: Óra közben az egyik lány kifutott a teremből, majd kb 15 perc után visszajött, és nem mondott semmit, csak a tanárnővel beszélt. Többen is úgy gondoljuk, hogy most jött meg neki. Szerintetek?
12 éves fiú vagyok, tehát 6.-as.
Mi a véleményetek?
Igen amugy szerintem is teljessen természetes, hogy érdekli.
És amugy azt sem értem, hogy néhány lány miért szégyenli ha meg van neki...
Ez egy teljesen természetes dolog!
15:36
lehet, hogy természetes, de attól undorító az a sok vér, meg nem kellemes ugye az érzés, szóval nem szeretünk arról beszélni mikor van meg...
Ferfi perverzitas, azert erdekli, mert kamasz. Illetve, mert az o koraban ez egy teljesen uj, vicces dolog amin lehet rohogni.
Amugy meg, honnan a fenebol kene ezt itt barkinek is tudnia? Lehet rajott a cifrafosas, azt gyogyszert kert.
Lehet, hogy most jött meg neki.
És azért ha érzed, hogy valami átjárja a bugyid, akkor tese fütyörészve kisétálsz, hogy a többiek szépen megszemlélhessék a nadrágodat hátulról...
amúgfy ne hozzátok cikisebb helyzetbe ezzel, ne foglalkozzatok vele -.-
És ha a mobilja csipogott???
Igaz nálunk már középsuli volt, hogy nagyon kell pisilni, upsz megjött, asszem hányni fogk, aztán a beszélgetés végeztével jött vissza a delikvens:D
Ha meg megjött neki... Az ő teljesen magánügye. Semmi közöd hozzá, hacsak...
Ő már érett nő.(biológiailag)
azért pár infó nektek...!
láttam egy csomó 18 éven aluli kölyök kérdését, úgyhogy nem kéne ezzel b@szogatni!
ez egy katolikus iskola, a mobilokat óra elején ki kell rakni a tanári asztalra kikapcsolt állapotban.
akire rájön a róka vagy a fosás, az általában már előtte is rosszul van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!