Mi címe ennek a filmnek? Ha láttad akkor segíts légyszí. Arról szól, hogy 3 lány kicsinál egy új lányt az iskolában és meghal. Aztán jön még egy lány és kiderül, hogy ő az akit megöltek és visszajött bosszút állni.
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 18:56
1/5 Viki233 válasza:
fúúúú azt én láttam.pill és utánanézek mert én sem tudom a címét. de a végére kiderül h nem is az a csaj jött vissza bosszút állni csak nagyon hasonlított rá és h a 3 lány a méreg végett kezdett el öregedni.nem?
3/5 anonim válasza:
Kegyetlen titok?
Bosszúból jeles?(bár erre már nem emlékszem, miről szól :D)
4/5 A kérdező kommentje:
Én nem láttam barátnőm mesélte, és nem tudja h mi a címe. Engem meg tökre érdekel:)
Köszönöm:)
2011. jan. 20. 07:51
5/5 A kérdező kommentje:
A bosszúból jeles nem az. A kegyetlen titok meg nagyon hasonlít rá, de szerintem amit írtam abba nem jött gyilkos hanem egy új csaj. De megnézem mert jónak tűnik:))
2011. jan. 20. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!