Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vény nélkül milyen fogamzásgát...

Vény nélkül milyen fogamzásgátlót lehet venni?

Figyelt kérdés
Még nem élek sexuális életet és nem sokára el szeretném majd kezdeni,de nem szeretnék nőgyógyászhoz menni,milyen fogamzásgátlót tudnék vény nélkül venni,mit ajánlanátok?
2011. máj. 29. 16:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Bocs, de ki kell mondjam, te még hülye vagy a szexhez.

Az egyetléen védekezési mód, ami bármennyire is megvéd betegségektől, az óvszer. Más nem, mivel akor keverednek a testnedvek, stb.

Vény nélkül semmit.

És ha szexuális életet élsz, akkor alapvető, hogy évente rákszűrésre mész. Meg orvoshoz nyuszi vagy elmenni, de minden vackot beszednél? Nem úgy megy, és ha be is szednél valamit, aztán mellékhatása lenne, az orvos olyan szinten lehordana, hogy megbánnád, hogy megszülettél. A szexuális élettel együtt jár bizonyos felelősségtudat.

De legalább akarsz védekezni, az is valami. :D

2011. máj. 29. 18:32
 12/31 A kérdező kommentje:

ja olyan hülye vagyok hogy nem 14 évesen hagytam magam kezelgeni minden védekezés nélkül,ahogy ez néhol szokás,egyébként van olyan vírus azért mondtam az óvszer nem véd meg mindentől,ami tűnet mentes és egy sima érintéstől,ha a nemiszervén van és felhúzod neki a gumit és a kezedre kerülhet akkor már érintkeztél is vele és megkaphatod.

De mindenknépp használni akarunk óvszert és abban tévedsz hogy a sexuális élet megkezdése előtt elmennének nőgyógyászhoz,tudod sokan csak 20-25 évesen mennek előszőr el,nem mondom hogy jó,de ez a nagy helyzet.Én nem akarok addig várni,de most még nem akarok elmenni.Na mindegy.

2011. máj. 29. 18:50
 13/31 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha rám hallgatsz, kivizsgálás nélkül nem veszel fogamzásgátlót. Itt nálunk, vidéken van hogy kiadják, de én is megjártam vele, rosszul reagáltam rá, és tüdőembóliát kaptam, huszon-pár évesen. Ne kockáztass!
2011. máj. 30. 16:15
 14/31 A kérdező kommentje:
Az a gond rákszűrésen semmiképp nem akarom résztvenni,de lehet majd esemény utáni bevehető tablettát szerzek,meg óvszernél maradunk még,így dupla biztonság.Az is igaz az egyik barátnőm elment nőgyógyászhoz amikor gyógszer kellett és semmit nem csinált az orvos csak írt neki gyógyszert,ezen meglepődtem mert más barátnőimet vérvizsgálatra küldte mielőtt gyógszert írt volna neki a dolki,de őket sem vizsgálta meg.Ha tudnám csak vérvizsgálat lenne,akkor simán mennék.
2011. máj. 31. 17:57
 15/31 anonim ***** válasza:
De remélem az esemény utánit csak indokolt esetben akarod használni (ha esetleg kiszakad a gumi).
2011. máj. 31. 18:57
 16/31 anonim ***** válasza:
Egyébként miért nem akarsz rákszűrésre menni? Az egyik leggyakoribb ráktípus a méhnyakrák.
2011. máj. 31. 18:59
 17/31 A kérdező kommentje:
Láttam videon mit csinálnak,nem szeretném hogy feldugják az a kacsát,kérdezgettem kinek milyen volt,és kevés volt aki kellemetelent mondott csak,én is szűkebb vagyok az átlagnál,hiába mondaná lazzíts,nem tudok,ha hideg ér hozzám egyből befeszítek akaratlanul is.Így meg hogyan csinálná.Félek is,meg eleve nagyon szégyenlős vagyok,ahoz olyan orvost kellene találni aki magánorvosként is praktizál és vizsgálatkor csak ő van jelen,engem más jelenléte igen zavarna.Még sima orvosnál sem szeretek félmeztelenre vetkőzni,tök rossz érzés,nem hogy akkor rákszűrés,azt még kevésbbé mutogatjuk.
2011. máj. 31. 19:22
 18/31 A kérdező kommentje:
Tudom hül.yeség,de félek is,meg igen szégyenlős vagyok,már a belegondolni is rossz,hogy egy idegen előtt ott terpesszek,aztán amilyen szerencsétlen vagyok még fájna is,vagy béna lennék vagy ki tudja.Segítőkész vagyok,de az nem igaz,hogy a jó elnyeri a jutalmát,felkaroló típus vagyok,meg nevetetettek mindenkit,de emelett olyan szerencsétlen,mindig valami rosszul sül el,de komolyan.
2011. máj. 31. 19:25
 19/31 anonim ***** válasza:

Már bocs, de egy felnőtt nő hogy lehet ennyire buta?

Persze, mindenki azt hiszi, hogy vele nem történhet meg.

Aztán mégis megtörténik. Egyszer beszéltem egy férfival. A feleségének íratott tolószéket, mert nem tud lábra állni. Méhnyakrákos volt, de későn vették észre, mert nem járt el szűrésre. Az lett a vége, hogy túl van egy csomó műtéten, kemoterápián, a belei és a veséje ki van vezetve a hasfalára, nem tud felkelni sem...

Ilyen helyzetbe kerülni szerinted nem sokkal rosszabb?

Legyen már eszed basszus.

Marhára nem olyan vészes a rákszűrés. Fél perc az egész.

Nem is fáj.

2011. máj. 31. 20:20
 20/31 anonim ***** válasza:

Egy nőgyógyászati vizsgálat egyáltalán nem fájdalmas, kellemetlennek is csak a helyzetet lehet nevezni. De hát hányszor kerülünk kellemetlen helyzetbe, és mégis túléljük, sőt el is felejtjük. 5 perc kellemetlen helyzet az egészségünkért bőven megéri.

A szülés nem csak kellemetlen helyzet, hanem baromira fájdalmas is mégis a nők 99 %-a boldogan vállalja.

2011. jún. 1. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!