Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki szeretném vetetni a petefés...

Ki szeretném vetetni a petefészkemet, mi ennek az útja?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 16:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
33%
Kedves Kérdező, neked elmeorvosra van szükséged, ha úgy akarod kivetetni a petefészked, hogy semmi nem indokolja, és nem vagy még 35 éves és nem 3 gyereked! Örülj neki, hogy egészséges vagy és menstruálsz.
2011. máj. 29. 18:02
 22/30 anonim ***** válasza:
50%

Talán ha alapvető biológiai ismereteid lennének, nem gondolnád azt, hogy a petefészek kivételével megoldódna a problémád. Max akkor nem menstruálnál, ha a MÉHEDET vennék ki.

De azt sem fogják.

2011. máj. 29. 18:03
 23/30 A kérdező kommentje:
Vagy a kérdésre válaszolj, vagy NE ÍRJ!!
2011. máj. 29. 18:07
 24/30 anonim ***** válasza:
33%

vau, mérges lett a kismalac!!!

Most már biztos, hogy 12éves vagy.

2011. máj. 29. 18:08
 25/30 A kérdező kommentje:

pff.mien kismalac? -.-"

kurv**ra nem 12 éves vagyok -.-"

2011. máj. 29. 18:10
 26/30 anonim ***** válasza:
33%
Bocs, én a kommentek alapján csak az értelmi szintedet tudom meghatározni. Ha ez eltér az években megélt korodtól az nem az én hibám.
2011. máj. 29. 18:13
 27/30 A kérdező kommentje:

te pedig bizonyára egy okoskodó, pattogó kis f@sz vagy.

semmi közöd ahhoz, hogy akarok-e gyereket, vagy sem!

csak a kérdéssel foglalkozzál!!!

2011. máj. 29. 18:40
 28/30 anonim ***** válasza:

Akkor szedesd ki a petefészkeid basszus:D Aztán szenvedjél a csontritkulástól, a szőrösödéstől, a hüvelyszárazságtól, a hangulatingadozásoktól...

Hál' Istennek szerintem nem találsz olyan barom orvost, aki megcsinálja neked.

2011. máj. 29. 18:46
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a korábbi válaszokat, de azért válaszolok:

Ha a petefészkeidet akarod kiszedetni, akkor a csontritkulás és infarktus (az ösztrogén véd az érelmeszesedés és így az infarktus és stroke ellen) esélye megtöbbszöröződik és klimaxos tüneteid is lesznek. Ennek semmi értelme.

Ha gyereket nem akarsz, akkor ott vannak a fogamzásgátlók, spirálok, peteVEZETÉK (és nem petefészek) lekötés (ez végleges).

Ha menstruálni nem akarsz, akkor olvass utána a Mirena nevű eszköznek, ez egyben fogamzásgátlást is biztosít, de megszünteti a menstruációt és visszafordítható a hatása. Mellékhatásai pedig minimálisak.

A menstruáció megszüntetésének a radikálisabb eszköze a méheltávolítás, amit nem nagyon fognak megcsinálni neked.

Szóval, a te bajodat a Mirena teljes egészében megoldaná és nem kell olyan hülyeségeken gondolkodni, mint hysterectomia vagy adnexectomia és társaik...

2011. máj. 29. 23:41
 30/30 A kérdező kommentje:
értem, mindegy. nem érdekel.xD amúgy sem lenne pénzem ilyen műtétre , még ha meg is csinálnák.. és amúgy sem érdekel (már.xD) jön.. pár napig van és megy is.x'DD csak akkor NAGYON elegem volt már belőle (amikor feltettem a kérdést) és eszembe jutott ez a ,,hülyeség" és azért írtam ki, kíváncsi voltam a válaszokra.De azért köszi minden kedves/és nem kedves válaszolónak :D
2011. jún. 2. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!