Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki szeretném vetetni a petefés...

Ki szeretném vetetni a petefészkemet, mi ennek az útja?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 16:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
47%

semmi gond, 35 éves korod után megteheted.

Bár gondolom most 13éves vagy és kicsit hisztis.

Azt is számítsd bele, hogy petefészek nélkül olyan vagy mint egy menopausásnő, csontritkulás, hajhullás, bőrszáradás. Nincs ugyanis hormontermelésed

2011. máj. 29. 17:11
 12/30 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, kedves kérdező? Van már gyereked és már nem akarsz többet, vagy még egyáltalán nincs gyerek?
 13/30 anonim ***** válasza:
49%

Hát akkor fog xD

Nem tudom, nem vagyok nő, de ha nincs petesejt, akkor mit menstruál ki?

14/30 anonim ***** válasza:

"menstruál ki" jaj.

8.oszt biológia. Menstruációkor a méh nyálkahártyája válik le vérzés következtében. Hogy volt-e petesejt vagy nem az ettől független

2011. máj. 29. 17:12
 15/30 anonim ***** válasza:
35 éves kor felett sem veszik ki a petefészket, ha nincs KOMOLY egészségügyi oka! Elkötik a petevezetéket, de a petefészek attól megmarad, működik, hormont termel, és menstruáció is van.
2011. máj. 29. 17:13
 16/30 anonim ***** válasza:
Egyébként ha nem akarsz gyereket, védekezz!!! Attól még nem kell kivenni a petefészkedet, és ismétlem, indokolatlanul egyik orvos sem végzi el a műtétet!
2011. máj. 29. 17:24
 17/30 anonim ***** válasza:

Ismimnek kivették a petefészkét betegség miatt. Az összes bele lezuttyant a petefészke helyére, borzalmas látvány és fájdalmas, és ezzel is meg kell műteni.

Szép, ha ennyi idősen erre vágysz.

2011. máj. 29. 17:33
 18/30 A kérdező kommentje:
De, gondolom ha fizetek orvosnak (sokat) csak megcsinálja ha egészséges vagyok , akkor is..
2011. máj. 29. 17:47
 19/30 anonim ***** válasza:

KÉtlem. Nem hiszem bevállalna egy kártérítésipert, ha mondjuk 5 év múlva találkozol életed szerelmével és meggondolod magad, vagy kapsz egy csontritkulásból eredő combnyaktörést és úgy gondolod, hogy bepereled.

És ha megcsinálná is, csak a műtét milliós nagyságrendű

2011. máj. 29. 17:51
 20/30 anonim ***** válasza:

Hú, de ismerős, mintha a 12 éves önmagamat olvasnám. Én is ugyanígy éreztem, teljesen depressziós lettem a mensim miatt, utáltam. Minek vérzés, ha nem akarok gyereket...

Aztán vhogy 24 évesen már azt mondom megszoktam, bár még vannak hónapok, h kimarad, minek örülök. Gyereket még most sem akarok.

Ezzel sajna nem lehet mit kezdeni, meg kell szokni.

Ja, és amúgy nem a petefészket, hanem a méhet kell eltávolítani, mert igaz, ha nincs petefészek már nem termel hormonokat, de a hipotalamusz is közrejátszik ebben a dologban.

2011. máj. 29. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!