Ki szeretném vetetni a petefészkemet, mi ennek az útja?
semmi gond, 35 éves korod után megteheted.
Bár gondolom most 13éves vagy és kicsit hisztis.
Azt is számítsd bele, hogy petefészek nélkül olyan vagy mint egy menopausásnő, csontritkulás, hajhullás, bőrszáradás. Nincs ugyanis hormontermelésed
Hát akkor fog xD
Nem tudom, nem vagyok nő, de ha nincs petesejt, akkor mit menstruál ki?
"menstruál ki" jaj.
8.oszt biológia. Menstruációkor a méh nyálkahártyája válik le vérzés következtében. Hogy volt-e petesejt vagy nem az ettől független
Ismimnek kivették a petefészkét betegség miatt. Az összes bele lezuttyant a petefészke helyére, borzalmas látvány és fájdalmas, és ezzel is meg kell műteni.
Szép, ha ennyi idősen erre vágysz.
KÉtlem. Nem hiszem bevállalna egy kártérítésipert, ha mondjuk 5 év múlva találkozol életed szerelmével és meggondolod magad, vagy kapsz egy csontritkulásból eredő combnyaktörést és úgy gondolod, hogy bepereled.
És ha megcsinálná is, csak a műtét milliós nagyságrendű
Hú, de ismerős, mintha a 12 éves önmagamat olvasnám. Én is ugyanígy éreztem, teljesen depressziós lettem a mensim miatt, utáltam. Minek vérzés, ha nem akarok gyereket...
Aztán vhogy 24 évesen már azt mondom megszoktam, bár még vannak hónapok, h kimarad, minek örülök. Gyereket még most sem akarok.
Ezzel sajna nem lehet mit kezdeni, meg kell szokni.
Ja, és amúgy nem a petefészket, hanem a méhet kell eltávolítani, mert igaz, ha nincs petefészek már nem termel hormonokat, de a hipotalamusz is közrejátszik ebben a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!