Mini tampont betehetek éjszakára?
Beteheted, csak ha erősebb a vérzésed, akkor át fogsz ázni. Már az előző kérdésednél is mondtuk, hogy ez aligha lesz elég hétfőig, főleg az első napokban.
Valaki nem tud bemenni a városba valami nagobb boltba, esetleg te magad? Vagy, ha más nincs, akkor marad a "hagyományos" vatta, az nincs otthon? Vagy valami barátnőd a közelben, akitől kérhetsz kölcsön?
Hát akkor nagyobb csomag wc papír, zsepi a bugyiba, esetleg valami "rongy" (ha van valami kisebb anyag, ami már nem kell), törölköző... ezek jutottak eszembe.
Én is jártam már így, hogy nem volt nálam semmi, de nem tudtam hazamenni, úgyhogy tudom, milyen. Én zsepit meg wc papírt tettem "oda" (nem dugtam fel, csak odatettem a szeméremajkakhoz). És ezt cserélgettem, de nekem nem olyan erős a vérzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!