Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Abortusz után 4 héttel hátulró...

Abortusz után 4 héttel hátulról mehet?

Figyelt kérdés
4 hete volt missed abortuszom, és a párommal már nagyon kívánjuk egymást, de a 6 hetet mindenképp szeretnénk betartani. Análisan attól szexelhetünk ugye?
2011. máj. 28. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

Forever Aloe Berry gél és Royal Jelly, napi kétszer. Garantált a babóca. :-)

Análisan - hát, nem vagyok orvos, de ha neked jólesik, nem hinném, hogy bajt csináltok.

2011. máj. 28. 19:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek. Nem hallottam még ezekről a dolgokról, de utána olvasok! :) Régebben is szeretkeztünk análisan, igaz csak ritkán, de néha jó volt feldobni vele az együttléteket. Mondta a doki, hogy 6 hétig ne szexeljünk, de végülis a méhszáj és a fertőzések miatt fontos ez, gondolom hátulról nem lehet baj... Köszönöm mégegyszer! :)
2011. máj. 28. 19:50
 3/7 A kérdező kommentje:
20.26-nak is javasolnám a kérdés újbóli elolvasását. És a köszönetet természetesen a 20.01-nek írtam.
2011. máj. 28. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

Nesze neked segítőkészség. Szegény kérdező azzal kezdte a kérdést, hogy missed ab!!!!, miket kap mégis... Pofám leszakad. :((

Szerintem análisan nyugodtan mehet a buli, csak nagyon vigyázzatok, hogy ami hátul járt (ujj, pénisz, gumi), az ne érjen a hüvelyedhez és a környékéhez, nehogy fertőzést kapj.

A babád elvesztése miatt pedig részvétem.

2011. máj. 28. 21:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Ezek szerint sajnos sokan nem tudják, hogy mi a különbség a művi megszakítás és a missed ab. között, és az abortusz szó láttán egyből szitkozódni kezdenek. :( Persze ezzel mindig tisztában voltunk, hogy a fertőzésekkel nagyon vigyázni kell, régebben sem váltottunk vissza popóról sosem, legfeljebb új gumival. Köszi a tanácsod, szerintem sem lehet belőle probléma, úgyhogy ha arra kerül a sor, akkor kipróbáljuk. És köszönöm, amit a baba miatt írtál!
2011. máj. 28. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Részvétem a baba miatt.
2011. jún. 8. 12:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon fáj az elvesztése, de nagyon remélem, hogy soha többé nem járunk így... :(
2011. jún. 9. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!