utolsoelottinek :eleg vilagosan megirtam hogy en nem szoktam kikerni
2011. máj. 26. 18:37
12/27 anonim válasza:
Nálunk nem adnak...
De állandó felmentett vagyok, szóval nem gáz. ^^
2011. máj. 26. 18:57
13/27 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy "nem betegség, minek felmentés?" az vagy pasi, vagy olyan nő, akinek havonta 3-4 napig csordogál valamicske mindennemű fájdalom nélkül. Mindkét esetben irigylem, és nem kívánom neki azt a fájdalmat, amit én érzek, 3 gyógyszert simán képes vagyok magamba nyomni, és még úgy is alig bírok állni, nemhogy még futni meg ugrabugrálni.
2011. máj. 26. 19:24
14/27 anonim válasza:
Valaki írta,hogy munkába is kifogunk ilyenkor venni havi 3-4 nap szabadságot?
Nem hiszem,hogy egy nő nehéz fizikai munkát fog végezni...
A testnevelés órán meg igen, azt végeznek. Belőlem az első háromnapban ömlik a vér, a vérnyomásom ingadozó... Így tesizzek? ugyanmár, örülök ha a suliba elvánszorgok.
Amúgy, én nem szoktam ilyenkor átöltözni. A tanár is ember, meg kell értenie.
2011. máj. 26. 19:39
15/27 anonim válasza:
A mi iskolánkban úgy van, hogy a lányoknak nő, a fiúknak férfi tanítja a testnevelést, 5. -től fogva. Mikor elejinte megjött a menzeszem, nagyon féltem, hogy majd tudok -e tornázni: futni, labdázni stb. Hála Istennek már 2 éve nem kell felmentés - bár a tanárnő év elején mindig elmondja, hogy nyugodtan forduljunk hozzá, és akkor nem kell tesizni -, mert az 1. és 2. napon beveszek egy Algoflex M -et, és akkor egész nap kibírom. (Különben az első pár napon kegyetlenül erősek a görcseim.)
2011. máj. 26. 19:59
16/27 anonim válasza:
nem kerek felemnetest, en akkor is tornazok, legfeljebb ha nagyobb gorcseim vannak akkor beveszek egy ibuprofent es , igy megy tovabb a napom
2011. máj. 26. 20:11
17/27 anonim válasza:
Jó nagy idióta volt, aki kitalálta, hogy a mestruáció kifogás lehet bármire...pl. a testmozgásra! szépen vissza is élnek vele. Ez egy természetes folyamat, nem betegség! Nem kéne úgy kezelni!
2011. máj. 26. 20:39
18/27 anonim válasza:
Én írtam, hogy nem betegség. Nő vagyok, 35 éves, túl egy szülésen. Hidd el, hogy tudom milyen a menstruációs görcs és az erős vérzés. Ennek ellenére sem betegség és nem kell, hogy tudjon róla más is.
2011. máj. 26. 21:22
19/27 anonim válasza:
Én nem kérek. Eddig még sosem éreztem magam rosszul, mikor megvolt. Úgy látszik, elég szerencsés vagyok ebben a tekintetben. :)
14l
2011. máj. 26. 22:29
20/27 anonim válasza:
Én már 30 vagyok és van két gyerekem. Világéletemben sportoltam, volt amit versenyszerűen is.
Nekem a mensi előtti nap volt mindig kegyetlen és az első nap, ilyenkor volthogy lábraállni sem tudtam és suliba/edzésre menni sem. A tanáraim/edzőim tudták és elfogadták, nem is volt ezzel gond, de soha nem is éltem vissza ezzel és ezt ők is tudták rólam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!