Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minden lánynak van ilyen...

Minden lánynak van ilyen "túrós váladék" a csiklóján? (amit gondolom mindig le kell mosni)

Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 02:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha tisztán tartod magad, akkor elvileg nincs.

A váladék fertőzés jele lehet, főleg ha viszket is, ez esetben érdemes nőgyógyászatra menni.

2009. márc. 15. 02:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó de minden este megmosod, de estére mindig olyan lesz?:P és ez tulajdonképpen hogy kerül oda?:D
2009. márc. 15. 02:24
 3/7 anonim válasza:
100%

Ez normális, mindenkinek termelődik több vagy kevesebb váladék (férfiaknak is), de napi tisztálkodással orvosolható!

Valahol azt olvastam, hüvelyváladékból és elpusztult kórokozókból áll, ha jól rémlik!

2009. márc. 15. 03:21
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Van egy ilyen kis mirigy, nem a hüvelyben, hanem azon kívül, és abból jön az a fehér. Én nem a csiklómon, hanem a szeméremajkak tövében szoktam tapasztalni, szal valahol ott lehet.
2009. márc. 15. 12:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Aha. Köszönöm a felvilágosítást:D
2009. márc. 15. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem ilyen kb 8 évesen volt és akkor sokáig teljesen természetesnek vettem

most már elmúlt:) 16 vagyok

2009. máj. 5. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:
2010. dec. 28. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!