Fekete pöttyös (gondolom eltömődtt pórusok) orral mit tudok itthon kezdeni?
zuhanyzas kozben szodabikarbonat teszek az ujjaimra es azzal dorzsolom az arcboromet. ez leviszi az elhalt hamsejteket es utana nagyon finom, puha lesz a borom. a meleg goz hatasara kitagulnak a porusok es kinyomkodom oket, persze ne durvan, mert masnap meglatszik.
kinyomkodas utan hideg vizes oblites, h a porusok osszehuzodjanak. ezt csak este csinald mert lehet h kicsit kipirosodik tole a borod. masnapra tok szep lesz.
Ez egy eleg olcso es hatasos verzio - legalabbis nekem.
A kérdező kommentje: idióta perverz bunkó paraszt.
Figyelj kerdezo, szerintem qrvara felreertetted a valaszolot. En elmosolyodtam mikor olvastam, mert nagyon vicces a szojateka.
Valoszinu nem erted, ezert akadtal fenn rajta. Elmagyarazom: a fekete pottyos helyett piros pottyos, gondolom a rudit nem kell bemutatni.
Az oralis pedig azt jelenti hogy szajon at. (nem kell egybol szopas/nyalasra gondolni) peldaul a gyogyszereket is lehet oralisan szedni illetve intravenasan, mikor pl. beadjak egy szuriban. De van olyan is hogy oralis fertozes, amikor szajon at jut a virus a szervezetbe.
Szerintem vegyel egy nagy levegot es olvasd el megegyszer amit a valaszolo irt, hatha meglatod a humort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!