Nyáron irigykedve nézem a többi nőt hogy Zokni nélkül fel tudják venni a szandált, nekem ez nem megy izad a lábam és tiszta víz, a portól meg tiszta korsz lesz. Van valami megoldás hogy Én is felvehessek szandált? Köszönöm.
2011. máj. 19. 12:20
1/8 anonim válasza:
Solutio antisudorica (Naturland-os termék). Ezt próbáld ki, patikában lehet kapni, 300 ft körül van egy kis üveggel, ami nagyon sokáig elég. Van hintőpor formában is, de a folyadék szerintem sokkal jobb, mert a hintőpor összecsomósodik. Egy vattával minden este fürdés után, alaposan szárazra törölt talpat, lábujjak között megkenegeted, és pár nap után már nem fogsz izzadni. Én a hónaljra és a talpamra is használom, mert nagyon izzadós vagyok. Ha nagyon szárítana a mindennapos kenegetés, akkor ritkíthatod, én most már csak egy héten 2-3 alkalommal kenem.
Egy próbát megér.
2011. máj. 19. 12:29
2/8 anonim válasza:
Terhesen is mernéd ezt használni? Én kismama vagyok, és mint ilyen, eléggé izzadós... Korábban is jellemző volt rám, de most kicsit fokozottabban... (Bocs az offolásért!)
2011. máj. 19. 12:33
3/8 anonim válasza:
Első vagyok. A tájékoztatójában az áll, idézem, hogy "Az oldat alkalmazható terhesség és szoptatás ideje alatt."
Úgyhogy szerintem nyugodtan használhatod, bár biztos, ami biztos alapon én megkérdezném az orvosomat vagy a patikában a gyógyszerészt.
2011. máj. 19. 12:42
4/8 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm Neked, hogy utána néztél, nagyon aranyos vagy! :)
2011. máj. 19. 12:46
5/8 anonim válasza:
Szívesen! :)
2011. máj. 19. 12:49
6/8 anonim válasza:
Nekem semmi nem használ. Minden reggel solutio antisudorica + lábhintőpor + lábspray, de mire beérek a munkahelyemre már tiszta víz a lábam.
2011. máj. 19. 13:06
7/8 anonim válasza:
Utolsó! Sajnálom, akkor te jól megjártad az izzadással. A párom és én is használom, nekünk nagyon bevált. Pedig a párommal már a bőrgyógyász sem tudott mit kezdeni, hiába próbált ki rengeteg kenceficét. Ezt egy ismerősünk ajánlotta, neki sokat segített, hát tettünk egy próbát. Nekünk bevált. Bár elhiszem, hogy valakinek semmit sem ér, nem vagyunk egyformák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!