Miert vagyok folyton felfazva?
Figyelt kérdés
mar egy jo ideje fel vagyok fazva,neha elmulik aztan csak ugy visszajon pedig tudom hogy mennyire erzekeny vagyok es igazan vigyazok magamra:( felfazas alatt a nemi elet elese befolyasolhatja?valami orvossagot ha tudnatok ajanlani megkoszonnem:)2011. máj. 17. 23:47
1/7 anonim válasza:
Ezzel orvoshoz kell menni, nem várni, hogy hátha elmúlik.
2/7 anonim válasza:
Nagyon dicsérik és nekem is bevált a tőzegáfonya kapszula. Lehet folyamatosan szedni, C-vitamin van benne.
3/7 anonim válasza:
Menj el nogyogyaszhoz, mert lehet bakterialis fertozes okozza a felfazasnak hitt betegseget. Minnel hamarabb kezeltesd es ne vegezz ongyogyitast otthon.
4/7 anonim válasza:
A tőzegáfonya tényleg jó, de csak megelőzésnek, ha kúraszerűen szedi valaki. De orvoshoz muszáj elmenni, ez komoly betegség, meddőséget is okozhat, ha rámegy a petefészkekre.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is ez fertőzés. a felfázás nem jön vissza állandóan. A bakteriális fertőzés is ugyan olyan tüneteket produkál mint a felfázás, (gyakori inger, égő- csípő vizelet, alhasi fájdalom) Ha nem kezelik ki súlyos szövődményei is lehetnek. Keress fel egy nőgyógyászt antibiotikum kúrát fog felírni, és szerintem nem ártana a partnerednek is elmenni , mert fen áll a vissza fertőzés esélye.
6/7 anonim válasza:
Utolsó, tájékoztatásul közlöm, hogy a "felfázás" és a húgyúti fertőzés egy és ugyanaz.
7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a valaszokat ,olyan gyogyszert szedek amit az orvosom irt fel felfazasra,de azt is mondtak hogy nem kezeltem ki magam rendesen.
2011. máj. 18. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!