Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 6 éves kislányom nunia folyton...

6 éves kislányom nunia folyton bepírosodik és fáj neki. Popsi kenőcsöt használok ilyenkor, egy ideig megszünteti de folyton vissza tér. Mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés
Sajnos nem jövök rá hogy mi lehet és a gyerek orvos se tudja.
2011. júl. 20. 22:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gyermeknőgyógyászatra kell elvinni. Nekem a kislányomnak antibiotikumos kenőcsöt írtak annak idején, de az már rég volt.
2011. júl. 20. 22:08
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
Apját szoktad figyelni?
2011. júl. 20. 22:11
 3/14 anonim ***** válasza:

gyermek nőgyógyászatra vidd el...elég szomorú, hogy az orvosod nem küldött oda titeket

neked nincs nőgyógyászati problémád? elkaphatja a gyerek tőled is, wc-használat, közös törölköző, fürdővíz...

kézmosással hogy áll, mos kezet wc-zés előtt? jó irányba törli ki magát wc után?

2011. júl. 20. 22:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
ezio_auditore :...a pedofíliával dobálózni ma nagyon divatos, de hidd el, hogy azért nem minden családban fordul elő, sőt azért a családok 99,9%-ban NEM
2011. júl. 20. 22:15
 5/14 anonim ***** válasza:
19%
remélem is
2011. júl. 20. 22:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Mindenképpen vidd orvoshoz (nögyógyász), mert valószinüleg fertözés, könnyen lehet gomba is.
2011. júl. 20. 22:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!Az apukája egy újjal se nyúl hozzá főleg ilyen téren nem!!!!Nekem nincs nőgyógyászati problémám.Igen mos kezet előtte és utána is és normálisan törli meg erre nagyon megtanítottam.Közös törölköző nincs soha mindenkinek van külön külön.
2011. júl. 20. 22:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Kiskoromban nekem is volt ilyen gondom, rengeteget sírtam miatta, erre nagyon emlékszem. Engem is küldtek össze-vissza orvoshoz de senki nem jött rá, hogy ez miért van. Aztán egyszer csak kinőttem.
2011. júl. 20. 22:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt anno hasonló ilyen, elvittek gyermeknőgyógyászatra, gomba volt, adtak rá Canesten kenőcsöt.
2011. júl. 20. 22:24
 10/14 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Nekem meg ekcéma volt a szappantól/habfürdőtől/tusfürdőtől/öblítőtől. :/
2011. júl. 20. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!