Mit vigyek 1 napig leszek korházba? Megoldható hogy ne bugyiba legyek a férfi orvosok keze alatt?
Figyelt kérdés
Lábfejem operálják megint, már nem kis gyerek vagyok hanem 25éves és szégyelős vagyok. Lehet rövid nadrágba lenni mütét alatt?2011. máj. 17. 16:02
11/12 anonim válasza:
Szerintem ha altatnak mindenképpen le kell vetkőzni a steril körülmények miatt. Ha altatnak katétert is kapsz. Nekem is volt egy 60 perces műtétem, én is katétert kaptam. A műtét után kb. 8 órával tértem magamhoz, már a szalonban voltam, rokonokkal körbevéve, és pizsama naciba voltam átöltöztetve és alatta be voltam pelenkázva... Na gondi hogy éreztem magamat. De ez műtétkor megszokott dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!