Használhatok most tampont? (sürgős)
Figyelt kérdés
kb fél óra múlva megyek el itthonról és most épen nincs meg... mármint úgy hogy tegnap megjött, de nem szokott folyamatosan lenni vérzésem mióta szedem a tabit, hogy mondjam...egyszercsak elkezd vérezni. na és most éppen nincs semmi, csak hogy a következő 1 órában kb nem hiszem hogy el tudok menni mosdóba. most akkor használjak tampont? betét lenne most a legjobb tudom, de nincs itthon :/2011. máj. 14. 18:42
1/9 anonim válasza:
Akkor egyértelműen tegyél be egy tampont. :)
2/9 anonim válasza:
Nem vagyok biztos benne, hogy teljesen értettelek, de a biztonság kedvéért tolj be egyet.
3/9 anonim válasza:
Betehetsz :)
Van, aki azért is betesz, mert fürdőben fél h elkap vmit..ha egyszer pár óráig felslegesen van bent, sincs nagy baj ha belegondolsz..
5/9 A kérdező kommentje:
oké köszi szépen :)
2011. máj. 14. 18:50
6/9 anonim válasza:
Tampont csak akkor lehet használni, ha erős a menstruációd.
7/9 anonim válasza:
Ezzel az utolsóval vitatkoznék, de mindenki maga dönti el, hogy mit szeretne...
8/9 A kérdező kommentje:
használtam egyébként :)
2011. máj. 15. 16:20
9/9 anonim válasza:
persze,nyomj fel egyet,nálam mindig van;) ha kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!