Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség! Valami baj van a...

Terhesség! Valami baj van a személyekkel?

Figyelt kérdés

Nos, tegyük fel, hogy van egy 15-16 éves lány, aki aktív nemi életet él egy 27 éves fiatalemberrel. Nos, a bökkenő az, hogy ezalatt a 4-5 hónap szexuális élet alatt egyszer sem védekeztek (kiv. megszakításos módszer -bár szerintem az nem sokat véd-) A "gond" az, hogy a lány még nem esett teherbe. Szerintetek ez mitől lehet?

15L - osztálytárs

2011. máj. 11. 13:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak kamuznak
2011. máj. 11. 13:32
 2/17 anonim ***** válasza:
mázlija volt, vagy valamelyik fél beteg
2011. máj. 11. 13:33
 3/17 anonim ***** válasza:
Vagy véletlen, vagy meddő a lány.
2011. máj. 11. 13:33
 4/17 Tinker Bell ***** válasza:
53%

Azért teherbe esni nem olyan egyszerű dolog, mint ahogy sokan gondolják!

Vannak akik évekig megszakításos módszerrel védekeznek vagy nem védekeznek és még sem beteg egyik fél sem.

Nagy odafigyelés kell ehhez, de nem feltétlenül betegség a kiváltó ok.

2011. máj. 11. 13:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

valakik akár egy évig is próbálkoznak, és nem jön össze.

Ez nem utal semmire.

Örüljön neki a lány is, hogy nem lesz leányanya, meg a 27 éves fiatalember is, aki gyakorlatilag liliomtiprást követ el, hogy eddig ebből még nem volt baja...

2011. máj. 11. 13:55
 6/17 anonim ***** válasza:

úgy látszik, nem az a "szapora" fajta, mint mondjuk a romák, akik "az ágyneműről is felszívják".

Ezt sztokták mondani arra,aki hamar teherbe esik.

2011. máj. 11. 15:15
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Ma beszéltük órák között, és több barátnője is mondta, hogy szerintük valamelyikőjüknél probléma lehet, ha ennyi idő alatt egyszer sem esett teherbe.

Megjegyezném azonban, hogy volt már arra is példa, hogy a lányba élvezett, de akkor se lett terhes.

2011. máj. 11. 15:18
 8/17 anonim ***** válasza:

Azért annyira nem egyszerű teherbe esni. Mázlijuk volt és kész.

De miért nem mondjátok neki, hogy ez felelőtlenség?

Egyébként ha teherbe esett volna, akkor sem kötné az orrotokra. Szépen elmenne abortuszra, és észre se venné senki...

2011. máj. 11. 17:12
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem egyszer mondtuk már a lánynak, de mindig eviccelte a témát...szerintem elmondaná, ha az lenne. Ennyire megbízik bennünk.
2011. máj. 11. 21:44
 10/17 anonim ***** válasza:
53%

Én mióta szexuális életem van, így védekezek a barátaimmal. Szerencsére sosem volt egyéjszakás, de még csak pár hetes kapcsolatom sem, 22 éves vagyok, összesen volt 3 barátom (a mostani a harmadik). Az elsővel 3 évig voltam együtt, és csak az elsőnél használtunk gumit. És nem estem teherbe azóta se, ez 6 év. Viszont semmi bajom, mert rendszeresen járok vizsgálatra, és mindent rendben talál a doki mindig.

Valóban nem olyan egyszerű teherbe esni, vannak olyan férfiak, akik nem is tudják magukról, hogy "meddők", mert ugyebár ők nem foglalkoznak ezzel a dologgal, csak akkor, amikor már házasok, és évekig gürcölnek a babáért, de mégsem jön. Na akkor rászánják magukat egy kivizsgálásra, és hopp, láss csodát, sokszor nem is a nőnek van valami baja. Ez csak egy példa volt, rengeteg dolog befolyásolhatja a teherbeesést mindkét oldal részéről, olyan dolgok is, amikről nem is tudunk...

22/L

2011. máj. 13. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!