Mit tegyek ha depresszióm van a melleim miatt?
enyém 70/a
van ami nagy :'(
15 éves vagyok
21:06
...
nemtom h te hol olvastad hogy "nekem nagy mellem van" ..én azt irtam hogy "nem olyan kicsi , ahhoz képest" nem kell rögötn letámadni . és amuzgy sem az volt a kényeg benne hogy mekkora hanem hogy én szeretm mert számomra tökéletesebb nemis lehetne (és barátom is szereti) ..csak kicsit felhuztam magam azon hogy azt irtam elöttem vki hogy "a kicsi feszesebb és formásabb" (v vmi iylesmi) ..de igaz hogy túlreagáltam és akinek nem inge ne vegye magára .. szal sry :)
kérdezőnek pedig : nézd meg Keira Knightley-t!!! Mekkora melle van már , de kit érdekel hiszen milyen gyönyörű nő??? Fantasztikus a kisugárzása ( igy vászonról) , smink nélkül is elképesztően szép , az egyik legszebb nő akit valaha láttam ! és kit izgat hogy szinte nincs melle??megmondom: Senkit! és egyénként nem hülyeség az amit mondanak hogy :hogy szeresse vki a tested ha TE utálod? legyen kisugázásod !! ha az van akkor senkit nem érdekel hogy mekkora melled van !!!légy büszke rá :)
Szerintem túl sok jelentősége nincs a mellméretednek, gyakorlatilag semmi:). Ha valaki szeretni fog téged az azért lesz mert szimpatikus neki a személyiséged és jól érzi magát veled.
19ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!