Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ekcémát eltűnteti valami?

Ekcémát eltűnteti valami?

Figyelt kérdés
kb. 3éve van ekcéma a fejbőrömön, a hajam alatt. semmi nem használt rá, pedig már kismillió dolgot kipróbáltam. van valami ami egyáltalán hat rá, vagy életem végéig szenvedhetek vele?..
2011. máj. 9. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
az okod találd meg, ált vmilyen allergia. nekem is volt, kiderült fémallergiás vagyok. azóta nincs ékszer és nincs ekcéma sem
2011. máj. 9. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Az okot találd meg. Nekem a fogamzásgátló szedése miatti hormonváltozástól volt ekcémám (nagyon durva). Amióta abbahagytam a tablettát nyoma sincs :)
2011. máj. 10. 07:48
 3/4 anonim ***** válasza:

A belso okot kell megtalalni. Hiszen a hajat a fejbor hajszalerei taplaljak es tartjak eletben.

Menj el egy orvosi kivizsgalasra!

2011. máj. 10. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Így van, az ekcémát belülről lehet végleg eltűntetni.

Azaz a táplálkozásodat változtasd meg, egy időre gyökeresen. Kívűlről pedig azt tudom tanácsolni, hogy csinálj shea vajas kúrát, azaz mondjuk hajmosás után jó alaposan kend be a fejbőröd, hajad éjszakára 100%os finomítatlan shea vajjal, csavard be törülközőbe, ha zavar az érzés. Felpuhítja a bőrt, a legjobb bőrápoló szer a shea.

Nekem pár hét alatt teljesen megváltoztatta a bőröm, az ekcémás foltjaim eltűntek, a száraz bőröm bársonyos lett.

A másik, hogy próbálj tiszta sampont használn, azaz ne bolti, dm-es szarokat használd, azokban mind van SLS kivétel nélkül.

Keress rá a Logona hatermékekre, azok tiszta termékek.

2011. máj. 10. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!