El tudom tüntetni valamivel az ekcémát?
Hiánybetegség? Dehogy! Akkor bazi egyszerűen lehetne kezelni.
A húgomnak azt mondták, hogy ahol ekcéma van, ott gomba is van. Gombaölővel próbálkozhatsz (pl. Canesten), de igazából egy hozzáértő doki kellene. Tesómnak olyan krémet írtak, ami több összetevőből van, köztük Canesten, és a patkában keverték ki a recept alapján. Nem gyógyult ki, de tünetmentes, ha keni, nem sebes stb.
Azt hiszem, a VIII. ker-ben van valami allergiavizsgáló hely, ahol ekcémát is kezelnek, oda kéne elmenned.
Második vagyok: ha nem volt egyértelmű, akkor bocs, elég röviden írtam.
Szóval: az ekcéma maga egy bőrgyulladás. Hiánybetegség az az elégtelen vitaminbeviteltől van. Ez az ok. Ennek okozata az, hogy az immunrendszer gyengébb. Így kevésbé hatékonyan veszi fel a harcot akár a gombafertőzésekkel szemben is.
De ha az immunrendszerünk hibátlan, akkor ott nem telepszik meg a gomba és nem alakul ki ekcéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!