Mit csináljak? Nektek is volt ilyenetek?
Figyelt kérdés
előző hónapba is megjött és 1 hónapon keresztül megvolt. Most pedig megint megjött 1 hete, és még mindig nem múlt el. Mitől lehet? orvoshoz nem akarok menni... és ha el is megyek akkor megvizsgál? Félek.
15/L
2011. máj. 9. 15:47
1/5 anonim válasza:
15 évesen teljesen normális a rendszertelen menstruáció. Ha pontosan szeretnéd látni, hogy mi a helyzet veled, vezesd a ciklusod a ciklus.hu-n és ha 1-2 éven belül nem áll helyre a dolog, akkor el tudsz menni egy csomó adattal orvoshoz. Ha mindig azonos időben kelsz, akkor a hőd is mérni tudod és ezt ott fel is vezetheted, és láthatod, mikor van peteérésed, a rendszer kiszámolja a ciklusod hosszát és rendszerességét, szerintem nagyon hasznos. Az orvos nem midnig vizsgál azonnal, csak ha annak oka van! Amúgy sem kell félni tőle. De ha úgy érzed, hogy még nem szeretnél orvoshoz menni, serintem nem muszáj, fiatal vagy még, bőven van időd arra, hogy ez rendszeressé válljon. Igyál sok folyadékot, mikor sokáig tart a mensi, de azért az egy hónapig tartó az nagyon komoly, ha ez megismétlődik, mindenképp beszélgetned kell egy dokival. A vérvételt valószínűsítem, fizikai vizsgálatot nem annyira. L27
2/5 anonim válasza:
nem normális, hogy 1 hónapig megvan, még akkor sem, ha mostanság jött meg először esetleg. Mindenképp orvoshoz kell menned előbb vagy utóbb, de ha utóbb teszed, akkor komolyabb bajod is lehet addigra. Szóval szedd össze a bátorságod, hidd el, nem fáj a vizsgálat.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ. Most már nem félek annyira hogy valami nagy bajom van. :D
2011. máj. 9. 16:00
4/5 anonim válasza:
Ez még normális, de ha más baj van, akkor muszáj elmenni orvoshoz. Most nem kell.
5/5 anonim válasza:
Igaz hogy nekem még nincs meg...de anyukám monta hogy amíg nem használok fogamzásgátlót addig össze-vissza jön majd meg =S
Nem kell orvoshoz menned...Ez normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!