Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez mi lehet? Milyen bőrproblém...

Ez mi lehet? Milyen bőrprobléma? Volt már nektek ilyenetek?

Figyelt kérdés

Olyanra értem hogy: sima bőrszínű kiemelkedések, az egyik vállon, vagy lábon, kézen. Némelyikből szőr is kiáll.(némelyik kicsi, másik vmivel nagyobb de egyikse a nagy kategóriába tartozik) Lábon pl némelyik halvány piros, vagyis épp hogy csak kicsikét másabb színű mint a bőr.

Mik lehetnek ezek? Ez semmi különös (vagyis csupán esztétika miatt nem valami szép) vagy valamilyen betegség/bőrprobléma?

Én úgy vettem észre hogy a közepük sem fekete tehát nem mitesszer és nemis pattanás. Nem szürke kemények így a szemölcs is kilőve. :\

Mit gondoltok?

Jah és van amikor jobban láccik van amikor nem annyira (de láccik így is)

22/F

2011. aug. 17. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Valszeg az izzadságtól van,ami bemegy a pórusaidba,kissé begyullad.
2011. aug. 17. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:
izzadtság? a vállon? amúgy nem fáj és nemis piros :S
2011. aug. 17. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nehéz megmondani,hogy mi lehet ez,de lehet,hogy csak szimpla zsírpattanások.Esetleg menj el vele bőrgyógyászhoz,nehogy későn derüljön ki,hogy esetleg kezdődő melanóma vagy bőrrák.
2011. aug. 19. 11:09
 4/4 A kérdező kommentje:
El megyek mindenképp, de azért melanoma vagy bőrrák talán nem :)
2011. aug. 19. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!