Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy elmaradt a menstruációm?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az első válasz az lenne, hogy menjek el orvoshoz és majd megtudom, vagy az, hogy terhes vagyok. Csináltam tesztet, nem vagyok terhes, és már van időpontom a dokimhoz jövőhétre, de azért teszem fel a kérdést, hátha mással is előfordult már ez, és tud valamit mondani, mire számíthatok. Szóval 3 hete nem jött meg a menstruációm, több tesztet is csináltam, amik kimutatták, hogy nem vagyok terhes. Minden jel arra utalt amúgy, hogy meg fog jönni, kijött néhány pattanásom, görcsölt a hasam napokkal a menstruáció előtt (ami nálam megszokott, előtte egy héttel már elkezdek görcsölni), majd végül elmaradt teljesen a mensim, még csak pecsételés sem volt, sem barnázás. Mi lehet az oka? Betegség, vagy csak egyszerűen kimaradt a havim? Kicsit idegesít a dolog, elég szokatlan... 18/L
2011. máj. 9. 13:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hormonális zavar, egy betegség a ciklusban, ami felborította a hormonháztartásod átmenetileg
2011. máj. 9. 13:52
 2/14 A kérdező kommentje:
Beteg nem voltam, legalábbis nem mutatkoztak tünetek. Akkor a legesélyesebb a hormonális zavar. Gondolom erre majd gyógyszeres kezelést kapok. Köszönöm a válaszod!
2011. máj. 9. 13:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem csinálsz valami drasztikus fogyókúrát? Az orvos is ezt fogja legelőször megkérdezni!
2011. máj. 9. 14:03
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem, sőt mostanában nagyon sokat ettem. Most gondolkodtam fogyókúrán mert felszaladt 2-3 kiló, de ahhoz még nem kell drasztikus módszerekhez folyamodnom.
2011. máj. 9. 14:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Egy normális, szabályos ciklusú nőnél is előfordulhat néha ilyesmi. Ha egyszer fordul elő, akkor nem kell belőle problémát csinálni.
2011. máj. 9. 15:16
 6/14 A kérdező kommentje:
Végül csináltam még tesztet, 2 fajtát. Mindkettő kimutatta a terhességet. De nem értem eddig miért nem mutatták, pedig már akkor nagyjából 4-5 hetes terhes vagyok.
2011. máj. 9. 17:41
 7/14 anonim ***** válasza:

Mikor csináltad a teszteket?

Most végül is örülsz a babának?

2011. máj. 9. 17:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Még kb 3 hete csináltam tesztet pár nappal azután, hogy elmaradt a mensim. Azóta nyugodt voltam, mert tudtam, hogy már akkor is kimutatná a teszt. Most azonban mégis valami oknál fogva csináltam tesztet, és kimutatta a terhességet. Nem örülök neki egyáltalán. Mindig védekezünk a párommal, de úgy tűnik ez nem elég... Mindenképpen abortuszom lesz.
2011. máj. 9. 18:32
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát a legbiztosabb eredményt a mensi elmaradás után 4-5 nappal mutatja, akkor is reggeli első vizeletből.

Sajnálom, hogy így alakult:( Hogyan védekeztetek?:S

2011. máj. 9. 18:55
 10/14 A kérdező kommentje:
Óvszerrel, de tervben volt a fogamzásgátló már... Majd ezután... :( Sose volt gondunk a gumival, még nem szakad ki meg semmi. Mégis megtörtént valahogy... Olyan szomorú, hogy annyi pár küzd a gyerekért akár évekig is, és nem lehet nekik, ahol pedig a legkevésbé várják, ott egyből sikerül. Megszakad a szívem, hogy el kell vetetnem, de 18 évesen én még nem vagyok érett arra, hogy felneveljem őt, és a párom se szeretne még gyereket.
2011. máj. 9. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!