18/L. Elmaradt a menstruációm, és újra pattanásos vagyok. Lehet az életmódváltástól?
Olyan 13-14 éves koromban voltak csak pattanásaim, középiskolában teljesen kitisztult az arcom.
Eddig hétvégén MINDIG krumplit hússal ettem, egyébként keksz, csoki. Zöldséget, gyümölcsöt utáltam.
Nyár vége óta minden nap halat, tojást vagy szóját eszem ebédre, egyébként csak zöldség, gyümölcs, magvak, tofu. Kb. 2 hetente 1 pékáru, néha tej, sajt, de ritkán.
Utoljára augusztusban jött meg, és azóta látványosan pattanásosabb lettem. Összefügghet a kettő?
Azért nem fér a fejembe, mert épphogy fordítva kéne lennie, most kéne kitisztulnia a bőrömnek, stb...
Ja, és nem, egy dekát nem fogytam.
Azt mondják, hogy így tisztul ki a szervezeted. A ragyákon keresztül. Lehet benne valami, ha igaz amit leírtál. Egyszer egy hétig nyers zöldségeket ettem, semmi mást: káposztát, répát, salátát, és szaunáztam sokat. Eredmény: soha nem látott ragyaverés. Aztán elmúlt, és szebb lett a bőröm.
A menzeszed is kimaradhat az elégtelen táplálkozástól, de hogy ezt kiderítsd, uzsgyi a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!