Már több mint két éve menstruálok és mostmár azt várnám,hogy végre kiszámítható legyen a menses-em .
Márciusban 28.-án jött meg .. Áprilisban 17.-én.. Most májusban pedig 6.-án ..
Miért nem áll be egy-két nap eltéréssel.?!
Mi ennek az oka?
Mit tehetnék ez ellen?
2011. máj. 8. 00:41
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem volt elég 2 év, hogy rendszeres legyen a menstruációd. Hány éves vagy?
2011. máj. 8. 06:52
2/8 anonim válasza:
Szia,én több,mint 8 éve menstruálok és kb.a harmadik év végére állt be NAGYJÁBÓL rendszeresre. De pár napos (4-5 is akár) eltérések a mai napig vannak. Én az iskolaorvos tanácsára felkerestem egy nőgyógyászt aki azt mondta, igazán beállni valószínűleg csak szülés után fog. Nálad talán inkább az lehet az igazán zavaró,hogy elég kevés idő telik el kettő között. Gondolom ez kicsit megnehezíti a mindennapjaidat. A három dátum között amit leírtál egyébként viszonylag azonos a különbség. Véletlen nem olyan,hogy szabályosan váltakozva jön meg gyengén,majd erősen? A húgomnak például ilyen volt,elment dokihoz.Kiderült,hogy mikor ovulál,akkor is vérzik 2-3 napot nagyon gyengén. Kapott egy enyhe fogamzásgátlót 3 hónapra,mikor abbahagyta már normális volt. Én most lettem terhes,kíváncsi vagyok mi lesz a szülés után... Remélem napra szabályos lesz,mert a férjemet néha zavarja hogy nem tud mensi-közeli napokban estére előretervezni:P Remélem megoldódik a problémád :):)
2011. máj. 8. 22:53
3/8 A kérdező kommentje:
14 leszek juniusban .
Nem , nem figyeltem volna fel rá , hogy egyszer több - kevesebb lenne .
Mindig az első és a második nap a legerősebb , vagy a második és a harmadik .
2011. máj. 9. 15:58
4/8 anonim válasza:
Most lehet le fog hurrogni a köznép,de akkor viszont javaslom,hogy menj el orvoshoz,valószínűleg fel fog írni egy enyhe fogamzásgátlót. A húgomnak teljesen rendbe jött tőle, most meg is kérdeztem újra. Biztosan nincs bajod,de így könnyebb lenne az életed,hidd el.:)
Előző válaszoló voltam
2011. máj. 9. 22:33
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. : )
2011. máj. 11. 18:33
6/8 anonim válasza:
megpróbálhatod, naponta egy csésze cickafark teát inni - az is beállíthatja.. Most szedhetsz az árokparton - frissen is leforrázhatod - de vehetsz zsacskóban is a DM-ben pl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!