Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sokszor hallom :Csaszarral...

Sokszor hallom :Csaszarral szultel? Konnyu dolgod volt!

Figyelt kérdés

En termeszetes uton szultem es el sem tudom kepzelni (ha nincs ra egeszsegugyi ok) ,hogy a csaszart valasszam.

Hisz ez egy komoly mutet, mindent atvagnak. Ezt konnyunek nevezni nem inkabb rosszindulat/onsajnaltatas/versenges?

2011. máj. 7. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
ha tudnál milyen szülni császárral, akkor nem mondanák ezt...buták az emberek
2011. máj. 7. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam a császárral még sokkal rosszabb, mert az még utána is sokáig fáj, sokáig tart míg begyógyul és sokakon örökre ott marad a heg.
2011. máj. 7. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor császároznak, ha muszáj, ezt nem lehet választani. Aki ilyen hülyeséget mond, hogy könnyű dolga van annak aki császárral szül, nem fogja fel, hogy ez egy nagyon komoly hasi műtét. Hülyék.
2011. máj. 7. 15:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Nos, én sosem mondanék ilyet, de ettől még igza, hogy ÁLTALÁBAN sokkal könnyebb dolguk van azoknak a nőknek, akiknek császárral jön világra a babájuk.

Ugyanis ma már nem egy hosszanti vágást csinálnak, hanem a bikinivonalnál vízszintesen, ami alig fáj a műtét után, hamar és könnyen gyógyul.

2011. máj. 7. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Na nézzük:

1. Természetes szülés: Mivel ez a természet rendje, hamarabb felépül belőle a nő, azonnal kapcsolatba kerül a babával, a gyereknek is jobb.

2 Császáros szülés: Csak komoly okkal végzik, hetekig -néha hónapokig- tart amíg felépül belőle, évekig gondot okozhat, behatárolt a további szülések száma, nem mindig van lehetőség rá, hogy azonnal kapcsolatba kerüljön a babával, a babának is nagyobb sokk.

Hát nem tudom mitől lenne könnyebb dolga...

2011. máj. 7. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
szültem hüvelyi úton is és császárral is, és biztosan mondhatom, hogy a császár rosszabb! legalábbis utána. igaz, hogy a császárnál nem volt vajúdás, de utána az oxitocin infúziótól vajúdáshoz hasonló fájdalmaim voltak egész éjjel, nem is beszélve a sebről, nem tudtam napokig még csak oldalra se fordulni, nemhogy felállni. állandóan az ájulás kerülgetett.a seb még most is fájogat, 1 hónapja szültem, valamint hiába ment le teljesen a hasam, a seb fölött a vágás miatt rálóg a bőr, olyan, mintha háj lenne...
2011. máj. 7. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Van akinek könnyebb. Egy tervezett császárnál el tudom képzelni. Viszont a többség eljut egészen a tolófájásokig, mire kiderül (leesik a baba szívhangja, nem megy a baba a szülőcsatornába)hogy császározni kell. Tehát a szüléssel majdnem a célig jut, mégis műteni kell. Ezek az asszonyok biztosan nem vágynak még egy műtétre. Szívesebben tolnák ki a babát a hagyományos módon.
2011. máj. 7. 15:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Én az első babámat császárral szültem.Bikinivonalnál vágtak.Nagyon fájt utána,nagyon nehezen gyógyult,ez egy komoly műtét!

A második terhességemnél már a doki ajánlotta a császárt,de én eldöntöttem,hogy ha ezt egészségügyi ok nem indokolja köszi nem...És természetes úton szültem.Bár a szülés fájdalmas,mégis azt mondom,ez a könnyebb.Szülés után pár órával már sétáltam,hamar felépültem,míg a császár után hetekig,hónapokig szenvedtem.

Aki ilyet állít,az nincsen tisztában avval mennyire nem könnyű dolog a császármetszés...Arról nem is beszélve mennyi kockázattal és szövődménnyel járhat.Összenövések,stb.

2011. máj. 8. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!