Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel végezzek huvelyoblitést,...

Mivel végezzek huvelyoblitést, milyen ulofurdoket csinaljak, hogy megszuntessem az E-colit?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:

lehetőleg semmivel ne irrigálj, mert szépen befertőzöd a méhedet is....

menj dokihoz és használd a gyógyszert meg a kúpot, amit ír

2011. máj. 6. 22:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább menj el nögyógyászhoz - házilag csak eljátszogatsz a dologgal, és a végén komoly bajod lesz belöle.
2011. máj. 6. 22:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg sem tudom számolni,hány dokinál voltam már.Allandoan antibiotikumot irtak fel,ami nem szuntette meg,csak meg ellenállobbá tette a baktériumot.
2011. máj. 6. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Menj le privát egy komolyabb orvoshoz és kérj tenyésztést - akkor meg lehet pontosan tudni, hogy MILYEN kórokzó fertözött meg, és utána lehet célirányosan kezelni.

De az is lehet, hogy azért mem hatásosak a kezelések, mert a partneredet nem kezelik veled egyidöben és visszafertöz.

Sokan nem tudják, hogy a partner akkor is fertözhet, ha neki semmi tünete sincs.

2011. máj. 7. 07:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Tobb magánorvosnál is voltam.E-coli volt mindig a tenyésztés eredménye.

Miota betetg vagyok nem volt sexualis kapcsolatom,tobb mint egy éve.

A higiéniara is maximalisan odafigyelek.

2011. máj. 7. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:

A E. Coli teljesen természetes része a bélflórának. Tehát nehéz megelőzni, hogy megfertőzze a hüvelyt, hiszen ott van pár centire. Emiatt a higiénia nagyon fontos.

Probiotikum illetve a hüvelyflóra helyreállítására is kellene valami.

2011. máj. 14. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!