Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit gondoltok arról ha egy...

Mit gondoltok arról ha egy lány 16 évesen terhes?

Figyelt kérdés

ma tudtam meg hogy egyik ismerősöm terhes és hát..

ti mit gondoltok?

2011. máj. 6. 15:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A körülményektől függ. Ha a saját hibájából esett volna teherbe (és még nem szeretne gyereket), akkor azt, hogy talán kicsit felelősségteljesebben kellene gondolkodnia, ha már dugni van esze.
2011. máj. 6. 16:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Én szoktam nézni a 16 and pregnant műsort az MTV-n..hát mit is mondja...felelőtlenek, lusták, idióták vanak benne és nekem mindig ez jut eszembe.
2011. máj. 6. 16:37
 13/18 Tinker Bell ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Valóban így van,én is szoktam nézni a műsort, de nem hasonlíthatod össze az amerikaiakat a magyarokkal, mert nekik annyi mindenben nagyon rossz felfogásuk van, hogy nekem itthon égnek áll a hajam tőle! Ők 16 évesen annyi IQ-val rendelkeznek, mint itthon egy 13 éves. Arról nem is beszélve, hogy szinte mind megteheti, hogy az anyjáékra hagyja a gyereket, amíg elmegy fiúzni, mert ők eltűrik.

2011. máj. 6. 19:38
 14/18 anonim válasza:
Én egy olyan gyermekotthonban dolgozok, ahol van anyás rész (18 év alatti anyák), úgyhogy én már nem lepődök meg semmin.
2011. máj. 6. 19:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Tinker Bell: Elég nagy tévhitben élsz, ha azt hiszed, hogy a magyarok jobbak.
2011. máj. 6. 19:42
 16/18 Tinker Bell ***** válasza:
A műsor alapján IGEN!
2011. máj. 6. 19:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát azért a magyarokból is lehetne tévéműsort csinálni, nekem elhiheted...
2011. máj. 6. 20:01
 18/18 A kérdező kommentje:

gyógyszer mellet esett teherbe , régen jóban voltunk, de eltávoloddtunk az idő során( nem emiatt)

és ha már így írta valaki, akkor "fehér"

én úgy gondolom, hogy óvszert mindenképp használni kellett volna neki, de ő tudja

Köszönöm a sok választ!

(én is szoktam nézni a várandós tiniket az MTV-n)

2011. máj. 7. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!