A körülményektől függ. Ha a saját hibájából esett volna teherbe (és még nem szeretne gyereket), akkor azt, hogy talán kicsit felelősségteljesebben kellene gondolkodnia, ha már dugni van esze.
2011. máj. 6. 16:30
12/18 anonim válasza:
Én szoktam nézni a 16 and pregnant műsort az MTV-n..hát mit is mondja...felelőtlenek, lusták, idióták vanak benne és nekem mindig ez jut eszembe.
2011. máj. 6. 16:37
13/18 Tinker Bell válasza:
Kedves Utolsó!
Valóban így van,én is szoktam nézni a műsort, de nem hasonlíthatod össze az amerikaiakat a magyarokkal, mert nekik annyi mindenben nagyon rossz felfogásuk van, hogy nekem itthon égnek áll a hajam tőle! Ők 16 évesen annyi IQ-val rendelkeznek, mint itthon egy 13 éves. Arról nem is beszélve, hogy szinte mind megteheti, hogy az anyjáékra hagyja a gyereket, amíg elmegy fiúzni, mert ők eltűrik.
2011. máj. 6. 19:38
14/18 anonim válasza:
Én egy olyan gyermekotthonban dolgozok, ahol van anyás rész (18 év alatti anyák), úgyhogy én már nem lepődök meg semmin.
2011. máj. 6. 19:39
15/18 anonim válasza:
Tinker Bell: Elég nagy tévhitben élsz, ha azt hiszed, hogy a magyarok jobbak.
2011. máj. 6. 19:42
16/18 Tinker Bell válasza:
A műsor alapján IGEN!
2011. máj. 6. 19:52
17/18 anonim válasza:
Hát azért a magyarokból is lehetne tévéműsort csinálni, nekem elhiheted...
2011. máj. 6. 20:01
18/18 A kérdező kommentje:
gyógyszer mellet esett teherbe , régen jóban voltunk, de eltávoloddtunk az idő során( nem emiatt)
és ha már így írta valaki, akkor "fehér"
én úgy gondolom, hogy óvszert mindenképp használni kellett volna neki, de ő tudja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!