Kamasz lányok, titeket nem zavar ha szőrös ott lent?
Figyelt kérdés
Engem zavar,ha nyár van akkor vigyázz nehogy kivillanjon, vagy tornaórán öltözéskor vagy bármi, meg menzikor nagyon undorító:S Nektek csupasz vagy nem?
14/L
2011. ápr. 30. 21:20
11/16 anonim válasza:
én úgy szoktam, hgy leborotválom, aztán rájövök milyen fájdalmas, mert utána szúr, viszket stb, ezért egy-két hétig nem borotválom, aztán rájövök, hogy úgy meg csúnya és kényelmetlen ezért újra leborotválom. És ez egy örök körforgás. Bár néha csak úgy borotválom, hogy hagyok egy csíkot és körbe mindig levágom.
12/16 anonim válasza:
ha már nagyon olyan, akkor borotva vagy olló
13/16 anonim válasza:
Én csak a bikinivonalamat,mert az így természetes!
14/16 anonim válasza:
Én volt, hogy borotváltam de most már nem teszem, mert nagyon megerősödött a szőr és nagyon fáj is.
Bikinivonalat szoktam de nem mindig. A többit meg levágom ollóval és kész.
Volt, hogy rászántam magam, hogy kiszedem szemöldök csipesszel, de csak a bikinivonal volt 2 óra hossza.
15/16 anonim válasza:
Nem véletlenül nő szőr a puncira, védi a fertőzésektől.
16/16 anonim válasza:
Engem nem zavar, csak a bikini/bugyi vonalat borotválom. Alul a popsinál úgy sem lehet maradéktalanul leborotválni úgyhogy inkább hagyom, legföljebb ollóval rövidre vágom
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!