Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Urológián csinálhatnak így...

Urológián csinálhatnak így katéterezést? :S

Figyelt kérdés

Nagyon fáj a bal vesém (csak 1 van), voltam vele ultrahangon, vizeletvizsgálaton és vérvételen vesefunkcióval. Mind a két vizsgálat teljesen negatív, a vesefunkciók tökéletesek. Vese homok gyanúra kaptam gyógyszert, de semmi javulás nincs rá, ezért utaltak be urológiára. Gondolom ott is lenne vizelet meg uh meg minden, de hát 1 hete volt minden nekem, most se lesz szerintem változás. :S Ha katéterezni akar, akkor tuti otthagyom. :S Meg annak szerintem semmi köze a veséhez, mivel nem fáztam fel, meg a vizelet is rendben volt. :S

18L

2011. ápr. 29. 12:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

De mondják, csak már elegük van belőlem, hogy mindig bajom van. Anya is már ordít, hogy kitapossa a belem, meg hagyjam a bajaimmal, mert mindig van valami. Idén derült ki, hogy cukorbeteg vagyok, van 2 daganat az agyamban és műtenek majd ciszta miatt is a petefészkemben, meg még sorolhatnám a tömérdek bajomat. Tulajdonképpen már sz*rnak rá, hogy mit csinálok, mert hogy nekem úgyis mindig újabb bajom van, csak én meg sajnos gyorsan feladom, mert félek az ilyenektől, ők meg már nem foglalkoznak vele, csak lerendezik az orvossal, hogy mehessek. :(

Majd még gyűjtök erőt addig, szerdára kértem úgyis az időpontot.

2011. ápr. 29. 13:43
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Saját magaddal szúrsz, ha nem engedsz valamit, ami a vizsgálathoz kell. Ha neked fontosabb a szégyenlősség, mint az egészséged, akkor az a te bajod.
2011. ápr. 29. 15:12
 13/13 anonim ***** válasza:

"műtenek majd ciszta miatt is a petefészkemben"

Ezen a ponton elkezdtem megkérdőjelezni a kérdés komolyságát. Egy cisztaműtétre készülsz, és a katéterezés miatt aggódsz? Alhasi panaszaid vannak, akkor nem ésszerű első körben a már ismert betegségeid okolni érte?

2011. ápr. 29. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!