Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy egyszerűen...

Lehetséges, hogy egyszerűen kimaradt a menzeszem?

Figyelt kérdés
2,5 hete kellett volna megjönnie, azóta semmi, viszont terhességre utaló jeleket se veszek észre magamon (ahogy utána néztem a mellfeszülés, íz/illat érzékenység, reggeli rosszullétek). Vagy ezek még később jelentkeznének, és lehet, hogy mégis terhes vagyok? Azért nem vettem tesztet eddig, mert eszembe se jutott, hogy az lehetek. A ciklusom nagyjából már beállt, ilyet már régen (legalább másfél éve) nem csinált, hogy elmaradt a vérzésem.
2011. ápr. 28. 18:04
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Egyébként 20 éven keresztül nem lehet szedni. Szünetet is kell beiktatni, már ha nem akar valaki rontani az egészségén. Az meg, hogy 20 éve még milyen volt a gyógyszerek tartalma, már rég megváltozott. :):):):):):):):):):):)
2011. ápr. 30. 18:35
 32/33 A kérdező kommentje:
Biztos nem pont 20 éven keresztül szedte mert tesómnak meg nekem is meg kellett valahogy születnünk... :) De állítása szerint mindig szedte. Csak azóta nem, mióta a változókorba lépett. A nőgyógyászok meg ezekszerint elbeszélnek egymás mellett, ha az egyik azt mondja, hogy semmi köze a cisztának a gyógyszernek, a másik pedig azt, hogy van köze. Sajnos a környezetemben ilyen egyszerűen felszívódós cisztával még nem találkoztam, csak olyannal amit le kellett szívni, nem is egyszer.
2011. ápr. 30. 18:52
 33/33 anonim ***** válasza:
Lehet igazad van, lehet nincs. De inkább nem veszekedjünk.
2011. ápr. 30. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!