Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy egyszerűen...

Lehetséges, hogy egyszerűen kimaradt a menzeszem?

Figyelt kérdés
2,5 hete kellett volna megjönnie, azóta semmi, viszont terhességre utaló jeleket se veszek észre magamon (ahogy utána néztem a mellfeszülés, íz/illat érzékenység, reggeli rosszullétek). Vagy ezek még később jelentkeznének, és lehet, hogy mégis terhes vagyok? Azért nem vettem tesztet eddig, mert eszembe se jutott, hogy az lehetek. A ciklusom nagyjából már beállt, ilyet már régen (legalább másfél éve) nem csinált, hogy elmaradt a vérzésem.
2011. ápr. 28. 18:04
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Azt tartom megszakításnak, amikor az aktus végéig nem használnak óvszert, és nagy az esély arra, hogy a férfi nem időben veszi ki a hímvesszőt a nő hüvelyéből, így a spermát átjuttatja. Na ez valóban megszakítás, és egyáltalán nem biztonságos. Szerintem ha 5 percig nem használunk óvszert a szex elején, az nem felelőtlenség. Persze nyugodtan ítéljetek el. :)
2011. ápr. 28. 21:02
 22/33 anonim ***** válasza:

Régebben siránkozott itt egy 20 éves csaj, hogy a barátja teherbe ejtette, aztán lelépett. Azt írta védekeztek. Nah nehezen sikerült kihúzni belőle, hogy ugyanazt a módszert alkalmazták, mint te. Az elején gumi nélkül, a végén gumival.

Mindegy...látom tök hiába beszélünk itt neked. Azt nem kívánom, hogy terhes legyél, mert sajnálnám a gyereket, akit megölsz.

Csak így meg az a gond, hogy ugyanígy fogod továbbra is csinálni...

2011. ápr. 28. 21:15
 23/33 A kérdező kommentje:
Lassan keresek valami fogamzásgátló módszert de a bogyó kizárva. Csak a többit meg nem érzem biztonságosnak, max. a hüvelygyűrűt, az meg vagy beválik, vagy nem. Ha nem, akkor marad a gumi. :S
2011. ápr. 28. 21:31
 24/33 anonim ***** válasza:

Attól, hogy te ezt nem megszakításos módszernek tartod attól ez még annak számít!

Könyörgöm mért nem lehet egyből gumit húzni? A hüvelygyűrű meg ugyan úgy hormon mint a tabletta, szóval azt sem értem, h miért idegenkedsz az egyiktől a másiktól meg miért nem?

Kicsit úgy érzem nem vagy teljesen tisztában a védekezés dolgával :/

Mindenesetre én szurkolok neked, h ne légy terhes, és ne kelljen megölnöd egy babát... Amúgy meg ne hidd, hogy az abortusz nem fáj. Lehet, h fizikailag nem olyan mint fájdalom mint egy szülés, de az tuti, h lelkileg taccsra vág, és vannak következményei.... (saját magamon még egyiket sem tapasztaltam, mert van annyi eszem, hogy védekezzem normális módon)

2011. ápr. 28. 22:14
 25/33 A kérdező kommentje:
Van fogalmam a védekezés különböző módjairól. Tudom, hogy a hüvelygyűrű is ugyanúgy hormon alapú mint a tabletta. De mivel az életmódom nem engedné meg azt, hogy egy tablettára figyeljek, hogy a nap melyik időpontjában veszem be, és amúgy is szétszórt vagyok, ezért felesleges lenne pénzt kidobnom havonta a gyógyszerre, mikor össze vissza szedném, és semmit nem használna. Valamint befolyásolják az antibiotikumok is, a hányás, a hasmenés amik bármikor előfordulhatnak, főleg az utóbbi, mert borzalmas az emésztésem, szóval kb. ez mindennapos (de legalábbis heti szinten előforduló) nálam. Ezért szimpatikusabb a gyűrű, mert azzal csak annyit kell foglalkozni, hogy felhelyezem, majd 3 hét múlva leveszem, vagy ha a szexnél zavar 3 órára levehetem. Szóval tisztában vagyok ezekkel, meg a többi módszerrel is, de azok szóba sem jöhetnek, csak ez a kettő. Pontosabban egy, a gyűrű.
2011. ápr. 28. 23:00
 26/33 anonim ***** válasza:

Elég rizikós módszert választottál, ami nem nevezhető igazán védekezésnek.

Tesztelj mindenképp, majd írd meg az eredményt.

2011. ápr. 29. 08:57
 27/33 anonim ***** válasza:

"Ezért szimpatikusabb a gyűrű, mert azzal csak annyit kell foglalkozni, hogy felhelyezem, majd 3 hét múlva leveszem, vagy ha a szexnél zavar 3 órára levehetem"

Basszus, ekkora IDIÓTÁT!!!!!

Ha már beteszed a gyűrűt, hogy védekezzetek, minek vennéd ki szexnél? Látszik is, hogy szétszórt vagy, még az óvszert sem tudod, mikor kell elkezdeni használni. 5 perccel a kezdés után már késő, és hiába ringatod magad, és veregeted a vállad, akkor is a legelejétől kell védekezni.

De az, hogy milyen önfejű vagy látja itt mindenki. Simán elkapartatnál egy babát, mondván, hogy az nem fáj(Nézz meg egy elvetetést filmen, összeroppantják a pici csontokat, és darabokban szedik ki). Sokkal jobban , és majd gyötrődhetsz 10-20-30 év múlva az akkor felébredő lelkiismereteddel, és hogy talán sosem lehetne babád. Nehogy azt hidd, a szüleid megengednék, hogy elvetesd, ők érettebben gondolkodnak valószínűleg, és bár tudnák, hogy nem olyan életed lenne amit te és ők akartak neked, de hidd el a választásuk nem egy bébigyilkosság lenne.

Minek szexelsz, ha a saját magad nemi biztonságát sem vagy hajlandó megteremteni? Szerintem gyógyszert azért nem szedsz, mert félsz, hogy anyuci megtalálja, és számon kér. Na bumm, elmondod neki, hogy antibébi bogyó, és hogy miért szeded, legalább tudná, hogy felelősségteljes gyereke van. De NEM vagy az, most még nem. Ha meg se gumi se gyógyszer, akkor ültess be spirált, az orvosok sok pénzért megteszik. De neked csak egy eset nyitná fel a szemed.

Okosnak hiszed magad, de valójában gyerekes és buta vagy, ami nem lenne gond, ha ovis korú lennél, de így csak saját magadat járattad le a kérdéseddel és a reagálásaiddal.

20/N

2011. ápr. 29. 12:08
 28/33 A kérdező kommentje:

Na akkor menjünk sorba. Úgy tűnik, a hüvelygyűrű használatával jobban tisztában vagyok mint te. "Ha már beteszed a gyűrűt, hogy védekezzetek, minek vennéd ki szexnél?" Azért mert kényelmetlen lehet és: "Ha 3 óránál rövidebb ideig van a gyűrű a hüvelyen kívül, a fogamzásgátló hatékonyság nem csökken. Amint lehet, célszerű visszahelyezni a gyűrűt, de legkésőbb 3 órán belül."

Szóval nem lehet baj belőle, ha kiveszem, 3 óránál tovább úgysem szoktunk szexelni.

A szüleimet nem hinném, hogy ismered, szóval nem tudhatod, mit engednek és mit nem. Ők az én érdekeimet nézik, ha én nem szeretnék gyereket, akkor elvetetnénk, egyértelműen beleegyeznének, főleg, hogy jövőre főiskolára megyek, és tudják, hogy azt egy gyerek mellett úgysem fejezném be.

Fogamzásgátlót saját édesanyám tanácsára nem szedek. Ő 20 éven keresztül szedte, valamint vele együtt több barátnője, sőt még a nagymamám is, és mindegyiküknek volt az elmúlt években cisztája, a nőgyógyász pedig elmondta, hogy nagy esélye van, hogy ez a fogamzásgátlók eredménye.

Nem érzem, hogy lejárattam volna magam, sem azt, hogy gyerekes lennék. Az, hogy mások hogy látják, az meg sosem szokott érdekelni. Holnap meglátjuk a teszt eredményét, de biztos vagyok benne, hogy nincs baba. :) Csak így el kell mennem dokihoz, hogy mi oka lehet, hogy elmaradt a mensim.

2011. ápr. 29. 13:47
 29/33 A kérdező kommentje:
2 tesztet is csináltam. Nem vagyok terhes. ;)
2011. ápr. 30. 10:52
 30/33 anonim ***** válasza:

Cisztám nekem is volt. Csak hogy tudd, nem a gyógyszer következménye. Örökletes hajlam IS lehet. Én családomban nem szedtek antibébi bogyót, és mégis előfordult. Az egy hülyeség, hogy a gyógyszer miatt van, mert 10-ből 9 nőnek van cisztája életében (nőgyógyász mondta, nem én találtam ki). Az hogy pici, nem fáj, nem jelenti, hogy nincs, vagy nem is lesz. Tesómat emiatt majdnem műtötték. De a ciszta fel is tud szívódni, éppúgy ahogy létrejött.

csak neked: [link]

2011. ápr. 30. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!