Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Betét vagy tampon?

Szandy007 kérdése:

Betét vagy tampon?

Figyelt kérdés
ki melyiket használ..
2009. márc. 4. 18:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Kizárólag tampont használok.
2009. márc. 4. 21:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Tampont. Eleinte betéteztem, de szörnyű tapasztalataim vannak vele, kényelmetlen és mindig elcsúszott.
2009. márc. 4. 21:58
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Betét. Mindig. 22 éves lány vagyok, de nekem a tampon nagyon nem vált be. Eleve is nem látom szükségét, mert mikor azért kéne használnom, mert a betét macerás, akkor eleve nem csinálok olyasmit. Pl ilyenkor nem megyek úszni, sportolni, kirándulni, strandolni. A fizikai állapotom miatt sem. A derekam majd' széthasad minden alkalommal, ezért minél kevesebb mozgással és kimozdulással próbálok meg túljutni rajta.

Éjszakára meg szinte tök mindegy, az ágynemű cserélhető (bár eddig csak egyetlenegyszer volt rá példa, az is évekkel ezelőtt volt), azt meg senki sem látja, ha a bugyim vagy nadrágom foltos lesz.

2009. márc. 5. 17:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
vatta!
2009. márc. 5. 18:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
betét!! nem szeretem 2 óránként cserélgetni a suliba a tampont
2009. márc. 5. 20:10
 16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. márc. 5. 20:40
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Is-is. Erősebb napokon estére mindkettőre szükségem van. Kellemetlen, de 2 estére kibírható. De inkább tampon. Szeretem a szűkebb, csinosabb nadrágokat, nekem kényelmetlen napközben a betét (csörög, foltot hagyhat), inkább nagyobb nedvszívó képességű tampont használok, illetve gyakrabban cserélem.

Én is 16 éves korom óta használom, akkor o.b. minivel kezdtem, megkönnyítette a dolgomat .)

2009. márc. 6. 16:17
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a szüzességem elvesztése után mertem tampont használni...

Azóta szinte mindegy. Amelyik a kezembe akad. :D

2009. márc. 26. 09:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Tampont!

Hogyha nagyobbat választotok, akkor egyébként nem kell kétóránként cserélgetni:)

Nekem azért vált be, mert higiénikusabbnak tartom, mint cuppogni a saját véremben:S:S

2011. márc. 1. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!