Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használhatok super tampont?

Használhatok super tampont?

Figyelt kérdés
Normál tampont használok, az első napokon kibír olyan 3 órát. De már unom, hogy olyan gyakran kell cserélnem+pici betétet berakni mellé, ha átáznék. Használhatok szuper tampont? 16/L
2011. ápr. 19. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, de max. 4-6 órát maradhat benn. De a 3 óra sem rossz, legalább biztosan nem lesz bajod.
2011. ápr. 19. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha 3 órát kibír, az szerintem pont jó. Ha nem a menstruáció erősségének megfelelő tampont használsz, hanem erősebbet, az nagyon "szívni" fogja a méhszájadat, és akár méhszájsebed is lehet. De amúgy sem jó olyan sok órát bent tartani a tampont, mert észre vettem, hogy ha nem tudom kicserélni időben, akkor olyan fura irritáló érzésem van odabent.
2011. ápr. 19. 21:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Komolyan? Erről nem is hallottam, a méhszájasról. Amugy jaja nekem is volt már olyan hasonló, amikor többet volt bent.
2011. ápr. 19. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Tiltani nem tiltja senki, de elég ritkán indokolt. Én nem egy nyuszi szűzlány vagyok, de nem venne rá senki, hogy azt magamba tuszkoljam. xD ijesztő. Oo Az első 1-2 napot meg szerintem kibírod így is, nem?
2011. ápr. 19. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
mértne használhatnál,ob super nagyon jó tampon, nekem kitart, mondjuk berakok még egy kisebb betétet is;) óvatosan rakd föl
2011. ápr. 20. 14:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát persze kibírom, de azért mennyivel jobb lenne első napokon is ritkábban cserélni. Csak a szuper tampont inkább szülés utáni nők használják, meg akiknek erős a vérzésük.
2011. ápr. 20. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!