Hogy lehetnek ilyen tüneteim ha nem is vagyok terhes?
16 napja késik a menstruációm, de már azóta görcsöl a hasam, minttha meg akarna jönni,fáj a derekam, viszont csak fehér folyásom van.. utánanéztem (még nem akrtam dokihoz menni gondolta várok) és meglepődve tapasztaltam, hogy ezek a jelek babbára utalnak. Nekem se barátom, se szexuális kapcslatom nem volt még, na akkor viszont mi lehet ez??? :S
17/L
Ezek a jelek jelenthetik azt, hogy meg fog jönni, de persze a babát várók is hasonlókat tapasztalnak.
Terhes tutira nem vagy, nem te vagy Szűz Mária, nyugi :D
Majd megjön, ha a következő esedékes időpontkor sem jelentkezik a menszesz, menj el nődokihoz, lehet, hogy csak valami hormongubanc van, előfordul.
Azért vannak ilyen tüneteid, mert neked is felborult picit a hormonháztartásod, mint a terhes nőknek.
Ebben benne van a válasz is, valószínűleg hormonális gond lehet.
Egy nőgyógyászati vizsgálat ártani nem fog, legfeljebb potyára elmegy egy délelőttöd, de megnyugszol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!