Így már nem kell félnem?
Légyszíves mindenki kíméljen meg a buknó válaszoktól, és attól hogy "jaj mennyi ilyen kérdé volt már itt", mert azért van ez az oldal,hogy feltehessem a kérdést,amit szeretnék, és lassan már nem merek írni a bunkó emberek miatt.köszönöm,és tisztelet a kívétel :)
A kérdésem:
Ha 3 ujjam felfér a hüvelyembe..lehetséges hogy elég tág vagyok már a szexhez?
Az az igazság, hogy nagyon nagyon szeretném már, és nagyon félek tőle,méghozzá azért mert régebben volt ezzel kapcsolatban elég komoly nőgyógyászati problémám,és rossz emlékeim,hogy túl szűk vagyok.. és ez az egy ok ami meggátol abban hogy lefeküdjek azzal akit nagyon szeretek..
tudom hogy a nedvesség meg az ellazulás számít.. de talán így nincs baj..?
Szia
Szerintem ez nem így működik ,hogy berakjuk és kalap kabát.Nyilván rengeteg srác van akinek kisebb,nagyobb a fallosza.Neked miért nagyobb kell?Persze nem akarok beleszólni.Én azt mondom ,hogy próbálkozzatok és a párodnak mond meg ,hogy nagyon óvatosan lassan csinálja mert lehet ,hogy nem fog beférni.
Én pl "3 női ujj" méreten nem férnék el.Persze más lehet még keresztben is:)
Köszönöm a választ :)
Nem,nekem nem kell nagyobb,én pont attól félek hogy nem fog menni mert túl szűk vagyok :(
és tudom hogy ez változó,de neked kb. hány "női ujj" méret elég?
Nagyon köszönöm,pontosan ez érdekelt..
akkor mostmár csak fejben kell félnem..igen,ez elég necces lesz,mert iszonyuan szeretném,de nagyon szégyenlős vagyok.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!